LJ70

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,989

Etiketler
Ynt: LJ70

Salih bey gelecek hafta pazar gezimiz var..

Zaten onun için keşif gezisi yaptım ..gelebilecek misin ?

İsmail abi, araca ufak ufak ama çok güzel detaylar yapıyorsun.
Bu başlığa her girdiğimde, daha güzelleşmiş bir LJ70 ile karşılaşıyorum...
Bu titizliğine ve sabrına hayranım...
Görüşmek üzere...

Teşekkür ederim Çagrıcıgım...

İnşallah yakın zamanda .en geç baharda .Ya Boluda ..yada Ortak bir noktada buluşur...keyfini çıkarırız..

sizleri Boloff ekibini özledim..

mdr' Alıntı:
Teşekkür ederim Çagrıcıgım...

İnşallah yakın zamanda .en geç baharda .Ya Boluda ..yada Ortak bir noktada buluşur...keyfini çıkarırız..

sizleri Boloff ekibini özledim..

Bolu'daki dostların, kardeşlerinde seni özledi.
Bahar geç, hemen yapalım bir organizasyon :smiley:
Fakoff başkanı ayarlasın, biz katılalım :D

asfalt lastikleri var üzerinde %50 ömrünü tamamlamış. gerçi gecen radarın oraya çıktık problem çıkarmadı ama sizin resimlerdeki kar kalınlığı korkuttu biraz :D

Hımmm..

gidilmesi düşünülen yerde sıkıntı yaratır..En azından dişler iyi olsaydı...yada BF olsaydı...sıkıntı olmazdı...

Birolcugum,

biz geçen hafta parkur için gezdik..begendik..Sanırım hafta içinde yagan kardan sonra iyice agırlaşmıştır o parkur..Bence iyi lastik (kar için tabii ) olmazsa...çok zorlanılır...sıkıntı yaratır..

Ben haber bekliyorum...eger Kozoff bu akşamki toplantıda bu taraflara gelmeye karar verirse....ki senin de haberin olur...çıkarız....

bekleyelim..görelim... :smiley: :smiley: :smiley:

Hafta sonu arka bahçemizde...Tersaneleri kuşbakışı gören İnebeyli sırtlarında idim..

Kar çamur...herşey vardı..LJ70 hakkını verdi..Bu araca daha çok sevmeye başladım galiba.... :D :D

DSC_1009.JPG

DSC_1010.JPG

DSC_1014.JPG

DSC_1017.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR