LJ70

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,822

Etiketler
Ynt: LJ70

Abi hayırlı olsun öncelikle , Mustafa Bey'in evi de Yahya Kaptan'da sanırım. Her sabah dershaneye giderken görüyordum aracı , hatta arabayla geçerken yanından bu iş makinasına daldığım için tümsekle romantik anlar yaşamıştık. :D Hayırlısı olsun tekrar , canlı canlı gören biri olarak çok güzel bir araç diyebilirim.. :smiley:

Teşekkür ederim Deniz...

demekki iyi bir araç almışa benziyorum.. ;D ;D ;D şaka bir yana,

her araç bakımlı ve gereken yapıldıgında asla mahcup etmez..

İsmail Ağbim Hayırlı Olsun
TYT LJ70 yakışır ağbime.... Allah Kazasız Belasız Binmek Nasip Etsin....

Çok teşekkürler Ahmet bey..

ellerine saglık..

inan ki ARB tampon sandım..Öyle güzel işçilik yapmışsın ki..kim görse sordu..

Teşekkürler Sinancıgım..

inşallah en yakın zamanda buluşup karşılaşmak nasip olur..

güzel bi bagaj yakışır üste lambalar filan önedeteller süper olur

AHMET07' Alıntı:
güzel bi bagaj yakışır üste lambalar filan önedeteller süper olur

Ahmet bey,

Bende aynısını düşünüyordum.. :D

zaten vx80 de sizinle çalışamadık..İçimde hep uhte kaldı..

inşallah bunda nasip olacak...

öyle düşünmeyin ismail bey fikrimi söyledim problem yok ;D ;Dsonuçta toyota camiasnıdayız

Teşekkürler Serkan bey..

ne olursa dalmaktan ziyade ;D ;D ;D mevsim kış olsaydı..bilhassa karda denemek isterdim..

Hayırlı olsun İsmail Bey, yeni aracınızı güle güle kullanın.
Bir Toyota dan daha iyisi yine bir Toyota dır . ;)

Teşekkür ederim Tümer kardeşim...

alışkanlık yapıyor vesselam... :D :D :D :D başka arabaya bindigimde marşa basınca..nedense ;D ;D ;D çalıştıramıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR