Lmc Marka Çekme Karavanlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VARHUB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,787

VARHUB

Kamp III
Mesajlar
687
Tepkime Puanı
0
Yer
Ankara
Merhabalar, eşim ve ben uzun zamandır çekme karavan bakıyoruz ve LMC marka karavanları inceledik. Ankara'da bu markayı görmeden önce bilmiyorduk. Kamplarda da bu markayı pek göremedik. Kullanan bilen bir karavancı varsa eğer fikirleri bizim için çok değerli olur.
Birde bu karavanların üstü ve altı fiber kaplama, bu iyi midir yoksa sıkıntılı mı, çünkü bir yerlerde sanki dolu yağışında tavanda sıkıntı yaşanabileceğini okumuştum.
 

Etiketler
Fiber kaplama sağlamdır. Dolu yağışında sıkıntı olmaması lazım. LMC markasını pek tanımıyorum. Sanıyorum yeni bir marka.
 

Fiber kaplama sağlamdır. Dolu yağışında sıkıntı olmaması lazım. LMC markasını pek tanımıyorum. Sanıyorum yeni bir marka.
Ya evet, yani Türkiye'de çekme karavan denince (tabi yabancı markalar için) malum Adria, Bürstner, Weinsberg, Knaus, Hymer vb... isimler ön plana çıkıyor. LMC'yi bizde hiç duymamıştık. Bu nedenle forumda bu markanın kullanıcı deneyimi var mı onu öğrenmek istemiştim.
Özellikle satış konusunda markanın bu alt ve üstün fiber olması ön plana çıkıyor, ayrıca Almanya'daki reklamlarında 12 yıl sızdırmazlık garantisi de veriyorlar. (pardon bu garanti Türkiye'de de geçerli zannedersem)
 

Bürstner gibi bir Hymer Grup markası.

Grubun tüm markaları aşağıdaki gibi.