KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abiler sizin araçların bagajı var bnm arabam samurai 96 model arka tarafa koydum ancak arka koltuk öne kaydı önde oturanla arkada oturan arasında boşluk yok denilebilir ben benzin deposunu ufaltsam yanınada LPG tankını koysam sorun olurmu acaba ? araç yerden extra yükseltilmiş ?
abiler sizin araçların bagajı var bnm arabam samurai 96 model arka tarafa koydum ancak arka koltuk öne kaydı önde oturanla arkada oturan arasında boşluk yok denilebilir ben benzin deposunu ufaltsam yanınada LPG tankını koysam sorun olurmu acaba ? araç yerden extra yükseltilmiş ?
Benzin deposunda tadilat yaptığın Tüvtürkte farkedildiği taktırde ağır kusur olur. Ya yeni durumu projelendirip ruhsata işletmen gerekir ki bu her yönden yorucu olur, ya da muayenede eski haline getirmen gerekir ki, bu da yorucu olur.
Aracı birlikte inceleyip bir çözüm ararız istersen.
Olur abi ben aracımı sana nasıl gösterebilirim ben üsküdarda oturuyorum . Abi aracı istediğin bakabileceğin biyer varsa getirim . bi fikir edinelim gazla kullanıyorum benzine gelince ufak bi hobimiz var onuda bırakmayalım . Yardımcı olursan çok sevinirim abi .
Olur abi ben aracımı sana nasıl gösterebilirim ben üsküdarda oturuyorum . Abi aracı istediğin bakabileceğin biyer varsa getirim . bi fikir edinelim gazla kullanıyorum benzine gelince ufak bi hobimiz var onuda bırakmayalım . Yardımcı olursan çok sevinirim abi .
Güven bey selamlar ...bir sualde bende yardımcı olabılırsenız memnun olurum.
Karavanda mutfak ocagı için tüpgaz kulllanıyorum ama hem yer işgal ettiği için hemde kabinin içinde koca tüp oldugu için rahatsıızm. LAndroverın altında müsait yer çok sizce bir simit tüp koydursam sistemide ocağa baglatsam kulllanabılırmıyım vede siz yaparmısınız bunu ???
Güven bey selamlar ...bir sualde bende yardımcı olabılırsenız memnun olurum.
Karavanda mutfak ocagı için tüpgaz kulllanıyorum ama hem yer işgal ettiği için hemde kabinin içinde koca tüp oldugu için rahatsıızm. LAndroverın altında müsait yer çok sizce bir simit tüp koydursam sistemide ocağa baglatsam kulllanabılırmıyım vede siz yaparmısınız bunu ???
Benim ustam evinde LPG kullanıyor ocakta. Bunu evinde yaptığına göre karavanda olmaması için bir sebep olmamalı.
Araçtaki sistemde şamandıra sıvı LPG yi alıyor tanktan; yani deponun dibine inen bir boru var. Ocakta kullanılacağı zaman yoğuşmuş, yani gas halkdeki LPG yi kullanmak gerekiyor. Bu durumda tankın dibine inen boruyu iptal etmek lazım.
Bir ara uğrarsanız Raif Ustamla beraber çözeriz konuyu.
Tamam ok hayra geçersiniz bu iş olursa çünkü detantör açıkken ve ocak yanmazken habire gaz kokusu alıyorum gümlemeyelim diye habire elim detantörde , hafta başında gelecem .
Tamam ok hayra geçersiniz bu iş olursa çünkü detantör açıkken ve ocak yanmazken habire gaz kokusu alıyorum gümlemeyelim diye habire elim detantörde , hafta başında gelecem .
Arac dediğiniz gibi ambulans karavan , yani oldukça küçük bir alan var gaztüpünün altında eberspacher var gerçi arada sunta tabaka var ama genede tehlikeli , gaz kacagıda var evet bu yuzden alarmdayım, esasen niyetim tüpü dışarı almak ama sabit bir simiti dışarı koymak çok daha ıyı fıkır, en önemli sual benzinciden aldıgımız lpg yı ocakta kkullanabılırmıyız ?? vede bu arac sistemi ocagada akuplike edılırmı ?? bunu bılmıyorum
Maslak oto sanayisi abi bileydim ben baştan hiç uğraşmaz oraya gelirdim en yakın zamanda gelicem abi şu tanka bi çözüm bulabiliriz inş en yakında görüşmek üzere teşekkürler nasipse hafta içi ordayım