LPG tankı yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baki Ö. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,682
Ynt: LPG tankı yeri

şamandıra sistemi farklı olacağından tek tankı her iki iş için kullanmak mümkün olmaya da bilir. ama ocağı da regülatörden geçen gaza bağlayabiliriz. o zaman da ocağı kullanırken aracı çalıştırmak gerekir. ustam daha önce böyle bir işi çözmüştü. birlikte çözüm ararız.

Etiketler

Ben 1,6 otomatık JLX 5K aracıma 40lt tekli koltuk sonuna kadar geriye yaslı iken taktırdım tam geldi ve hiçbir sorun yok.

11 nisanda dudullu zavolide bende bu şekilde ufak depo yan koymak istediğimi söyledim.yasaklandı cevabını aldım.ince uzun tanklar varmış onları önerdiler.aslı astarı varmıdır bu yasağın ?

benim aracımdaki tank da bu şekilde marka brc

daha yenı muayne yaptırdım 20 gün oldu hiçbir sorun çıkmadı.....

yenerh' Alıntı:
Ben 1,6 otomatık JLX 5K aracıma 40lt tekli koltuk sonuna kadar geriye yaslı iken taktırdım tam geldi ve hiçbir sorun yok.

Boyu bagaj kapağını etkilemeyecek şekilde yüksekliği fazla olup bu 40 lt lik yerine uyacak 50 ya da 60 lık tank bulunabilirmi piyasada ?lpg yeni taktırdım benimkide aynı şekilde 40 lık montaj 60 lık olursa tadından yenmez...

http://www.steplpg.com/urunler.html

Buradan bakın

güven bey kardeşim ben yiğit.raif usta kartalda pajeroma lpg takmıştı.şimdi ben bu donbili ustayı ne yapayım.ben alta takalım demiştim o olmaz demişti.yasak demişti şimdi sen diyorsunki uygun şartlar olursa altta olur.benim aracımda 31x10,5r15 kumho lastikler var,aracım zaten yüksek gerekirse ben biraz daha yükseltirdim oldumu bu şimhi ha .eh ben en kısa zamanda gelip o donbili ustanın saçını başını yolmazmıyım benim bagajımı daralttı yedim seni raif usta ;D ;D ;D

Ustanın yeri belli, kaçamaz

suleymani' Alıntı:
guven bey bu modelleri bulmak mumkunmu?
Piyasada pek bulunmayanlar var. Bunları sipariş etmek gerekiyor. Depolarda varsa 1 gnde geliyor, yoksa imalatını beklemek lazım.