LPG tankı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Manta Ray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,741

Manta Ray

Ana Kamp
Yer
istanbul
Selamlar,
Defender aracına lpg tankını aracın altına bağlatan var mı?
Eğer varsa nereye ve ne tip tank takıldı, yasal ya da kullanım açısından sorun çıkıyor mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Doğan Pektaş

Etiketler
Ynt: LPG tankı

Manta Ray' Alıntı:
Selamlar,
Defender aracına lpg tankını aracın altına bağlatan var mı?
Eğer varsa nereye ve ne tip tank takıldı, yasal ya da kullanım açısından sorun çıkıyor mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Doğan Pektaş

merhaba defender ların altına lpg tankı malesef bağlanamıyor yasal prosüderlerden dolayı daha önceleri bağlanan lar vardı fakat m.m.o. sının yeni kararlarında dıştan takılan tanklara proje uygunluk projesi istemeye başladılar bun tip uygunlşuk belgelerinide firmalar sadece istetmesi dışarda olan araçlar için çıkardıkları için defender lerde malesef bu uygulamayı yapamıyoruz

10 yılı dolduran tank değişiminde herhangi bir proje gerekiyor mu?
Gazi Üniversitesinde sızdırmazlık alınan yerde gerekmiyor demişlerdi
ancak bazı lpg'ciler tank değişimi için rapor isteniyor diyor

doğruluk payı nedir bilemedim

Sentinel' Alıntı:
Gazi Üniversitesinde sızdırmazlık alınan yerde gerekmiyor demişlerdi
ancak bazı lpg'ciler tank değişimi için rapor isteniyor diyor

doğruluk payı nedir bilemedim

tank değişiminde proje istiyorlar ist bulda istenmeyen yere raslamadım ama malesef yurdumun değişik yerlerinde değişik kanun lar uygulanıyor

Tankın aynısını geri takıyorsunuz, proje niye gereksin?

tank değişiminde proje istiyorlar ist bulda istenmeyen yere raslamadım ama malesef yurdumun değişik yerlerinde değişik kanun lar uygulanıyor

Formalitede sınır tanımayan devletim yine iş başında galiba.

raif usta' Alıntı:

şimdi konuştuğum lpg'ci
"Eğer LPG işli ise biz tankı değiştirip proje hazırlıyoruz, siz sızdırmazlığa o proje ile gidiyorsunuz"
dedi. böyle ise mantıklı o zaman...

Sentinel' Alıntı:
şimdi konuştuğum lpg'ci
"Eğer LPG işli ise biz tankı değiştirip proje hazırlıyoruz, siz sızdırmazlığa o proje ile gidiyorsunuz"
dedi. böyle ise mantıklı o zaman...
doğrudur tankı takan kişi projeyi hazırlıyor zaten proje istenmesinin sebebi işin yetkili elden çıkışını teyit etmek için tabiri caizse merdiven altı esnafını yani kaçak çalışanları bitirmek adına alınmış bir karardır yanlız bu sizin alta tank koyulmasını sağlamaz tankı değişen kişi size vereceği projede sizin aracınızın altına tank konulabileceği projesini ankara m.m.o odsından kendi projelerine işletmiş olması gerekir eyer işlettiyse sizin aracınızın markasını sorun yok ama işletmediyse tankı aracın içine koymak zorundadır projeler ona göre çıkarılmıştır altan tank projeleri ayrıdır saygılar

raif usta' Alıntı:
doğrudur tankı takan kişi projeyi hazırlıyor zaten proje istenmesinin sebebi işin yetkili elden çıkışını teyit etmek için tabiri caizse merdiven altı esnafını yani kaçak çalışanları bitirmek adına alınmış bir karardır yanlız bu sizin alta tank koyulmasını sağlamaz tankı değişen kişi size vereceği projede sizin aracınızın altına tank konulabileceği projesini ankara m.m.o odsından kendi projelerine işletmiş olması gerekir eyer işlettiyse sizin aracınızın markasını sorun yok ama işletmediyse tankı aracın içine koymak zorundadır projeler ona göre çıkarılmıştır altan tank projeleri ayrıdır saygılar

O zaman benim açımdan pek sorun olmaz
Çünkü ben içeri taktıracağım, araç altında egzos susturucusunun yerine şase arasına takıldığını biliyorum
araç altını tercih etmiyorum, oradaki alana sığacak depo ile menzili kısa olur benim için

Sentinel' Alıntı:
O zaman benim açımdan pek sorun olmaz
Çünkü ben içeri taktıracağım, araç altında egzos susturucusunun yerine şase arasına takıldığını biliyorum
araç altını tercih etmiyorum, oradaki alana sığacak depo ile menzili kısa olur benim için

sorun yok ozaman taktırdığınız yer size fatura ve tadilat projesi verecek onun la sızdırmazlık istasyonuna gidersiniz kolay gelsin şimdiden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR