Manta Ray' Alıntı:Selamlar,
Defender aracına lpg tankını aracın altına bağlatan var mı?
Eğer varsa nereye ve ne tip tank takıldı, yasal ya da kullanım açısından sorun çıkıyor mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Doğan Pektaş
Sentinel' Alıntı:10 yılı dolduran tank değişiminde herhangi bir proje gerekiyor mu?
Gazi Üniversitesinde sızdırmazlık alınan yerde gerekmiyor demişlerdi
ancak bazı lpg'ciler tank değişimi için rapor isteniyor diyor
doğruluk payı nedir bilemedim
10 yılı dolduran tank değişiminde herhangi bir proje gerekiyor mu?
tank değişiminde proje istiyorlar ist bulda istenmeyen yere raslamadım ama malesef yurdumun değişik yerlerinde değişik kanun lar uygulanıyor
raif usta' Alıntı:tank değişiminde proje istiyorlar ist bulda istenmeyen yere raslamadım ama malesef yurdumun değişik yerlerinde değişik kanun lar uygulanıyor
doğrudur tankı takan kişi projeyi hazırlıyor zaten proje istenmesinin sebebi işin yetkili elden çıkışını teyit etmek için tabiri caizse merdiven altı esnafını yani kaçak çalışanları bitirmek adına alınmış bir karardır yanlız bu sizin alta tank koyulmasını sağlamaz tankı değişen kişi size vereceği projede sizin aracınızın altına tank konulabileceği projesini ankara m.m.o odsından kendi projelerine işletmiş olması gerekir eyer işlettiyse sizin aracınızın markasını sorun yok ama işletmediyse tankı aracın içine koymak zorundadır projeler ona göre çıkarılmıştır altan tank projeleri ayrıdır saygılarSentinel' Alıntı:şimdi konuştuğum lpg'ci
"Eğer LPG işli ise biz tankı değiştirip proje hazırlıyoruz, siz sızdırmazlığa o proje ile gidiyorsunuz"
dedi. böyle ise mantıklı o zaman...
raif usta' Alıntı:doğrudur tankı takan kişi projeyi hazırlıyor zaten proje istenmesinin sebebi işin yetkili elden çıkışını teyit etmek için tabiri caizse merdiven altı esnafını yani kaçak çalışanları bitirmek adına alınmış bir karardır yanlız bu sizin alta tank koyulmasını sağlamaz tankı değişen kişi size vereceği projede sizin aracınızın altına tank konulabileceği projesini ankara m.m.o odsından kendi projelerine işletmiş olması gerekir eyer işlettiyse sizin aracınızın markasını sorun yok ama işletmediyse tankı aracın içine koymak zorundadır projeler ona göre çıkarılmıştır altan tank projeleri ayrıdır saygılar
Sentinel' Alıntı:O zaman benim açımdan pek sorun olmaz
Çünkü ben içeri taktıracağım, araç altında egzos susturucusunun yerine şase arasına takıldığını biliyorum
araç altını tercih etmiyorum, oradaki alana sığacak depo ile menzili kısa olur benim için