<div class="bbWrapper"><b>Ynt: LR Freelander</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="edaghan" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
edaghan' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
beyin arızası olduğundan emin misiniz? airbag bakımı ya da söküp takılan direksiyondan sonra da bu ışık yanabiliyor. serviste makinaya bağlamakta fayda var. eğer illa beyin gerekiyorsa, aracınızın SRS beyin parça numarasını yazın, arayalım.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
kisaca ozetlemek gerekirse, sanirim aracin daha once bakim yaptirdigimiz yer iyi degildi ve yanlis mudehaleler yapiyordu, buyuzdn cebimizden cok paramiz gitti. onun icin saglam bir ustaya araci gostermem gerekiyor. beyin mi bozuk bilmiyorum. eksik parcalarim ise,<br />
<br />
1- srs (emin degilim seri veya parca numarasi nerde bilmiyorum)<br />
2- sag camurluk ve lastik arasindaki plastik parcadan fara giden kapak vardi ama artik yok, ya dustu ya da kaybedildi.<br />
3- bagajda bulunan saglik cantasi vs konulan kucuk bolmede su birikiyor, ama 1 haftadir yagmurda yagmiyor nereden geliyor bu su bulamadim.<br />
4- direksiyonu soldan saga cevirince duz yolda 1 defa olmak sarti ile her cevirisimde on sol lastigin oradan lok lok ses geliyor(bazende tumseklerde). rot basi dediler 100 lirami aldilar ama ses hala devam ediyor;( ayni zamanda direksiyon hafif saga cekiyor,balansa baktirmadim.<br />
<br />
suanda aklima gelen eksikler bu kadar.bu eksikler buyuk sorunmu bilmiyorum. nerede nasil halledecegimi de bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum. aracim 2001 freelander td4<br />
<br />
aklima gelmisken belki arayan vardir adapazari sanayide gordum, 2000model freelander duz vites satilikmis ama motor ve turboyu yemis dediler fiyat 16k civariymis.<br />
<br />
bu eks<br />
umarim aks degildir 1000tl diyorlar.</div>