Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
üçün el ile tarifi hoşuma gitti. Türk bayrağını tam ortaya en üste alırsak ve yeşil olan kadrajı kırmızıya cevirirsek sağa land rover macerası karadeniz 2010 sola gelenbilir atarız yine rota harita kalır altlık olarak. fakat haritayı bayrak aşağıya basar, kötü durabilir. 4x4 yazısından emin olamadım 4x4 araçsa başlangıçı simgeliyor olmasından dolayı güzel geldi kamp ve ateş silüyet haline gelse bir iki çekincem daha var netleştireyim, konuşuruz.
valla adaşım abim ben resimden istediğim şey yapışınca bida alamıyorum böylece herşey orada kalıyor karışıklık ondan yanlız ben bu nesnelerden şekillerden bişey çıkarmı diye attım ortaya asıl sticker bu değil (benim attığım yani ) çok karışık oldu zaten mesela 2 tane 3 var ben el işareti 3 beğendim o elin bilek kısmına bayrak belkide land rover arması gelir harita ortasında güzel durur bilemedim ki biraz biz düşündüklerimizi nesnel ortaya koyalım şekiller figürler resimler sonra toplayalım nedersiniz ?
Bu gün güzel olacak demiştimde sabah beni bu soğuk rüzgar ve karabulutlar yanıltmıştı. Bakın Güneş yüzünü gösterdi.
İstanbuldan katılacaklar arasına Hüseyin abide defender ı ile ismini yazmış bu çok güzel bir haber oldu.
İstanbul
A- Defender 110 (Emir ) 15 gün
1-Bülent Demir
2-Memet Karabulut
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4-
Araç Sayısı : 5 ( Defender ) + ..... (Discovery) + ..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...... ( Diğer )
Kişi Sayısı : 8 kişi + Eşler ve çocuklar
o halde ben karışık kuru yemişten fındığı çıkarttım malum kuruyemiş sponsoru olarak sayenizde fındık yerine başka bişey alayım kuru üzüm gibi enerji verir. teşekkür ederiz
Faydalı Linkler :
şehirler arası mesafe için : http://www.beles.org/tatil-seyahat/mesafe-hesapla.html
Karadeniz bölgesini tanıyalım : http://www.muaseret.net/tatil-gezi-karadeniz.asp
SPONSORLAR
1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
atık sen düzenlersin listeyi bülent unutuğum varsa eklersin
SPONSORLAR
1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )