Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
eveet arkadaşla ben geldim
arhaviye gittim, gördüm, gezdim ve yeni insanlarla tanıştım karadeniz mükemmel bir yer ve orada ARDOSDER off road grubu var mükemmel insanlar gidince sizlerde görüp tanışacaksınız.
artvin bölgesinde özellikle arhavide bize çok katkıları olacak yayalalar ve kamp yerleri hakkında şimdilik bir kaç resim atayım forma renk gelsin
Teşekkürler Tarık .. çok güzel fotoğraflar ( senin karizmatik resimlerin dahil tabii ;D ) Dediğin gibi eminim ordaki arkadaşlarda çok yardımsever ve sıcakkanlıdırlar..
teşekkürler tarık abi bu bilgiler için bakıyorum herşey yolunda. dünde ben boğazkale hattuşaya gittim orda bi kamp yeri ayarladım gibi en ücretsiz olanından ))
febulent' Alıntı:
yeni sponsorumuz, çam sakızı çoban armağanı Arkadaşım oğuzhandan geldi
SPONSORLAR
1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )
6. Oğuzhan (Lideroutdoor.com) kişi başına Termometreli pusulalı Düdük veya Şapka ya takılan Fener
KATKIDA BULUNANLAR
1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım, Ayrıca seyahat sigortası için bu gezi grubuna özel bir police hazırlatmak niyetindeyim bu yönde çalışmalarımızda sürüyor yine buradan yazarım. (Sigorta ile ilgili her konuda soru sorun elimden geldiğince cevaplarım Not: Anlaşmalı kurum sayımız fazla olduğu için bir çok sigorta şirketinden görüş ve öneri alabiliriz bu konuda da içiniz rahat olsun. )
banada bir örnek vermişti bu pazar günü İtfaiye gönüllüsü eğitiminde beraberdik termometre- 20 + 50 pusulada güzel çalışıyor yani bakınca ufacık tefecik amma marifeti büyük çıktı bu hediyenin, dar zamanda işe çok yarar .... teşekkürler oguzhan İzciliderim
Bülent Bey harika bir hediye gerçekten...
Düdüğü çaldığımızda kuzeye doğru havalandıracak hissi uyandırdı bende..
Gezinizde bu tarafa gelirseniz size şimdiden ayırıyorum sadece Karadeniz Ereğli bölgesinde yetişen
mis kokulu osmanlı çileklerinden tabiki reçel olarak)
sevgiler..
PajeroCat' Alıntı:
Bülent Bey harika bir hediye gerçekten...
Düdüğü çaldığımızda kuzeye doğru havalandıracak hissi uyandırdı bende..
Gezinizde bu tarafa gelirseniz size şimdiden ayırıyorum sadece Karadeniz Ereğli bölgesinde yetişen
mis kokulu osmanlı çileklerinden tabiki reçel olarak)
sevgiler..
25.05.2010 tarihi itibari ile katılımcı listemiz eksiğim veya yanlışım varsa düzeltilsin
Katılımcı Listesi
İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)
KAYSERİ1- Ertuğrul AÇIKGÖZ Defender 110
YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün
SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Opel Frontera