Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
yahuu tarık o kadarda gizlemeye saklamaya belli etmemeye çalışıyorum bahtsızlıgımı genede bellimi oluyo ama olsun bahtsızlık içinde bile yapmadıgım etkinlik kalmıyo. -festivalde okulu bitirdim dedim ertugrul abi benle dalga geçiyo nezaman ders çalıştın dedi bende gitmediğim etkinlik aralarında dedim o zaman sen hiç çalışmamışsın diyo- bu kadar etkinliktede başımabişey gelmiyo şehirde geliyo beni buluyo herşey bence bahtsızlık bende değil şehirde
lizz' Alıntı:
Bu sayfayı ilk açıldığı zamanlar görmüştüm,bir bakiyim ne var neyok dedim.Cidowsky,son cümlen tam benlik. Bu arada paratonerin yanında ikimiz dursak acaba hangimizi çarpar ;D ;D ;D
sevgili liz ben varsam yanında kesin bana çarpar.ben 2 ateş arasında kalmış kurşunların sesini duymuş biriyim kesici yanıcı ve delici aletlerle sıkı fıkı olmuş biriyim. bence senin şansın hiç yok. ;D ;D
cidowsky' Alıntı:
sevgili liz ben varsam yanında kesin bana çarpar.ben 2 ateş arasında kalmış kurşunların sesini duymuş biriyim kesici yanıcı ve delici aletlerle sıkı fıkı olmuş biriyim. bence senin şansın hiç yok. ;D ;D
Hiç havamda değilim dağılmak için burdayım saçmalarsam peşimen özür
bence liz carpılır çünkü daha uzun bildiğim kadarıyla yıldırımlar yüksek yerlere düşer.
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Hiç havamda değilim dağılmak için burdayım saçmalarsam peşimen özür
bence liz carpılır çünkü daha uzun bildiğim kadarıyla yıldırımlar yüksek yerlere düşer.