KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Büyük bir hayretle yeni bir şey öğrendim motora yağ konulması gerekiyormuş. ;D Yağ koymadığımız için motordan davul zurna sesleri gibi gürültüler gelmeye başladığında işişten geçmişti. Ustaya götürdük Osmaniyede Land Lover ustası olmadığı için ustalığına güvendiğim ve benim diğer arabanın ustalığını yapan Serkan Ustaya gittik. Motor söküldü krank ve biyel kollarından birinin hasar gördüğünü tesbit etti. Hazır motoru açmışken yıpranmış parçaları tamamını yenileyelim motorla alakalı bir soru işareti kalmasın dedik.
Yatakların tamamı (yatak, kenar yatağı), kol burcu, krank, biyel kolu, eksantrik zinciri, yağ filitresi, termostat, sekman, conta vs gerekli parçaları Ankaradan sipariş ettik.
Serkan Usta ilk iş olarak sökülen parçaların tamamının teker teker bakımını yaparak boyanması gerekenleri boyadı temizlenmesi gerekenleri temizledi.
Bu çalışmalar sırasında Serkan Ustanın yardımcısı Lisede okuyan kardeşi Mikail idi.
Saat 22 den sonra beni merak edip sanayie gelen oğlum Yusuf, motorun yenilenmiş halini görünce bu şimdi bizim arabanın motorumu diyerek hayret etti ve oda çalışmalara katıldı
Vakit geç olmuştu Ustanın babası benim çocukluk arkadaşım Şabanı evden aldım geldim hem sohbet ederiz hemde gerektiğinde yardım ederiz diye. Şaban çay demleme işlerini üstlendi. Gelirken kabuklu yer fıstığı getirdi bir yandan çayımızı içip fıstık yerken iki oğlunun çalışmasını takip ediyor bazanda yardım etmeye çalışıyorduk. Gece 12 ye 5 kala motoru yerine monte etmenin mutluluğu Mikailin gözlerinde okunuyordu.
Hocam gözün aydın yenilenmiş motor hayırlı olsun
geç kaldım ama aklıma geldi motorun hararat tapalarınıda kontrol ettirseydin tapalarda çürüme varsa şimdiden değişmiş olurdun helede motorun içe bakan taraftaki tapa motor sökülmeden değiştirilmesi mumkün olmuyor başıma geldide o bakımdan
Hocam gözün aydın yenilenmiş motor hayırlı olsun
geç kaldım ama aklıma geldi motorun hararat tapalarınıda kontrol ettirseydin tapalarda çürüme varsa şimdiden değişmiş olurdun helede motorun içe bakan taraftaki tapa motor sökülmeden değiştirilmesi mumkün olmuyor başıma geldide o bakımdan
Hocam 22 sene o motoru kullandım ama okadarda vıcık vıcık değil ateşleme marş motoru vs başka hiç uğraştırmadı
bu tapalar hararet yukselince yada soğukta antifiriz donunca bu tapalat yerinden çıkar motorun siğortası yani
her motorda vardır motor bloğunun sağinda 3 tene, ve arkasında 1 tane, yuvarlar sac tapalar
Hocam 22 sene o motoru kullandım ama okadarda vıcık vıcık değil ateşleme marş motoru vs başka hiç uğraştırmadı
bu tapalar hararet yukselince yada soğukta antifiriz donunca bu tapalat yerinden çıkar motorun siğortası yani
her motorda vardır motor bloğunun sağinda 3 tene, ve arkasında 1 tane, yuvarlar sac tapalar
Mete abi hayırlı olsun, yeni motorla artık sizin Seri3 evladiyelik olur
Umarım boyanan parçalar sıcaktan vs boyayı atmaz, ben ısıya dayanıklı boyayla manifoldu boyamıştım, kaç gün yanık kokusu çektik çok yakışıklı olmuş, bende karteli falan boyasam mı ne
Mete abi hayırlı olsun, yeni motorla artık sizin Seri3 evladiyelik olur
Umarım boyanan parçalar sıcaktan vs boyayı atmaz, ben ısıya dayanıklı boyayla manifoldu boyamıştım, kaç gün yanık kokusu çektik çok yakışıklı olmuş, bende karteli falan boyasam mı ne