Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan janissary Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,797
Ynt: Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Şimdi Tüketici Sorunları Hakem Heyeti kararı ulaştı elime, tutarın iade edilmesini söylüyorlar. Haftasonu mağazaya gidip Macera Cumhuriyeti ile konuşacağım. Umarım daha fazla burnumdan getirmezler.

Etiketler

janissary' Alıntı:
Şimdi Tüketici Sorunları Hakem Heyeti kararı ulaştı elime, tutarın iade edilmesini söylüyorlar. Haftasonu mağazaya gidip Macera Cumhuriyeti ile konuşacağım. Umarım daha fazla burnumdan getirmezler.

Mutlaka onlara da ulaşmıştır karar. Artık inat edeceklerini düşünmüyorum.

Şevket' Alıntı:
Dünya çapında bir marka olmak demek, hatalı bir ürün karşısında müşterisine en iyi hizmeti sunmak demektir.Bu bir araba ise ürün geri çağırılır.Elbise vb. bir ürünse geri alınır para iadesi yapılır.Büyük firma demek budur.

Ürünleri Ankarada aldıgımız Columbia mağazasına götürdük.İncelemeye göndereceklerini söylediler.Yaklaşık 1 ay sonra telefon açıp ürünlerde üretim hatası olduğunu, ödediğimiz paranın hediye çeki olarak iade edileceğini söyledir. İşte büyük firma olmak bunu gerektirir."

Columbia'nın da hediye çeki olarak değil, ücreti ödediğiniz şekilde size iade etmeliydi. Hediye çekini yine aynı mağazada kullanmak zorundasınız. Ayıplı veya kusurlu malı değiştiremiyorlarsa, ücretini iade etmek zorundalar.

12 Aralık 2011'de başlayan iade maceram 27 Mart 2012'de son buldu. Bugün gidip paramı aldım. Kusurlu bir ürünü değiştirmem tam 3 ay 15 gün sürdü. Macera Cumhuriyeti hakikaten macera yaşatıyor insana! Kimse alışveriş yapmasın lütfen buradan.

tebrikler. tüm tüketiciler sizin gibi bilinçli davranıp, hakkını aradığı sürece, satıcılar da adil ve dürüst ticaret ilkeleri doğrultusunda davranacaklardır.

Merhaba konu üzerinden geçeli epey olmuş ama insanları bilinçlendirmek adına bende bu firma ile yaşadığım mağduriyeti dile getireyim kısaca.Stokta olmayan ürünlerin satışının yapılması bir kenara.

Aralık 2011'de north face'nin bir yürüyüş ayakkabısını aldım.Zaman içersinde (5 ay)ayakkabı içinde yırtılmalar oluştu.Ürünü kargo ile firmaya yolladım.Aradan 2 ay geçti üründen ses seda olmadığı gibi,aradığımda telefona zahmet edip cevap verende yok.Halen beklemedeyim.

Yaklaşık 2 ay evvel kadar bende.Millet marka bir pantolon aldım interne üzerinden.Ürün elime ulaştığında pantolunun kumaşında bir anormallik sezdim.7 gün iade hakkım olması nedeni ile 1 gün bile geçirmeden kargo ile iadeye yolladım.Pantolon gitti.Aradan 6 gün geçti iade olmadı.Aradım,zor zahmet telefona yanıt verildi.Telefondaki müşteri temsilcisi 'aa tamam ürün buradaymış' gibi bir cümle ile iadeyi yapacağını belirtti.9 günlük aradan sonra iade anca olabildi.

15 gün önce kadar da yine north face'nin bir yürüyüş ayakkabasını sipariş ettim.Ürün gecikmeden geldi.Ürün renginde hoşuma gitmeyen dalgalanmalar nedeniyle hemen iadeye yolladım.Bekleki paran iade edilecek.İletişim formu doldurdum.,mail yolu ile de durumu izah ettim ama ne arayan var ne soran.Bugün ulaştığımda ise paranız iade edildi dün denildi.Ama halen işleme geçen bir para yok.Yarını bekleyeceğim.Eğer yine yatmamış ise kimseyi arama gafletine düşmeden hukuki yollardan hakkımı araayacağım.

Sözün kısası,böyle merdiven altı mağazacılık mantığı ile e-ticaret yapan mağazaları firmaları insanlara bildirmeliki bir daha kimse böyle mağduriyet yaşamasın.Tek kelime ile 'rezalet'...

arkadaşım sen üçkere aynı çukura düşmüşsün bunda mağazanın suçu ne ;D adam olmadıkları ortada ve sen hala inatla alışveriş yapmışsın büyük cesaret sendeki de

Fazla iyi niyet başımı çok ağrıtmıştır zaten. :smiley:
Kendimce tanıdığım süre dolmak üzereyken ücret iadesi yapıldı bu arada.Fakat 1,5 aydır ayakkabı nerede ve ne yapıyor belirsiz :smiley: Ona da bir süre belirledim.

janissary' Alıntı:
12 Aralık 2011'de başlayan iade maceram 27 Mart 2012'de son buldu. Bugün gidip paramı aldım. Kusurlu bir ürünü değiştirmem tam 3 ay 15 gün sürdü. Macera Cumhuriyeti hakikaten macera yaşatıyor insana! Kimse alışveriş yapmasın lütfen buradan.

Uyarı için teşekkürler, aynı 'maceraya' düşmeden, tam zamanında mesajını okudum. Haftasonu aynı yere alışverişe gidecektim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR