Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,552

Etiketler

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.

Arkadaşlar yenialdığınız dustr eğer laureate versiyon ise kolçak takılı olması gerekiyor çünkü internet sitesinde ön kol dayama var görünüyor eğer bayi takmak istemezse dacia sitesine mail atın ve kolçağın takılmasını talep edin telefonla dönüp ilgileniyorlar.Ben aracı aldıktan yaklaşık 20 gün sonra mail atarak aldığım bayide ücretsiz olarak taktırdım.

bilgi için çok teşekkürler ,
benim aracımda 2012 model laureate versiyon ama kolçak yok
2013 modellerde mi standart oluyor anlayamadım. diğer kullanıcı arkadaşların durumu nasıl,aracı aldıklarında kolçak takılımıydı ? bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim
hayırlı akşamlar

sadece laureate edition olanlarda kolçak ,kırmızı dikişli döşeme ve kırmızı paspas var.onlarda 2012 son günlerinde gelenler.ben alırken teşhirdeki normal siyah laureate 1500 tl gibi daha ucuza veriyorlardı..

Kolçak 2012 modellerde de olması gerekiyor Dacia nın internet sitesine bakarsanız var olduğunu göreceksiniz. Arabanın üzerinde fabrika çıkışı kolçak gelmiyor ancak bayilerin aracı teslim ederken takmaları gerekiyor uyanık bayilerde bize böyle geliyor deyip takmak için para talep edebiliyorlar. Siz internet sitesini gösterip takmalarını isteyin olumsuz cevap verirlerse Dacia nın merkezine mail atın veya telefonla durumu belirtin.

Sevgili arkadaşım ,aracını hangi ay teslim aldığını bilmiyorum.Aracın iç döşeme ve paspasları aşagıdaki gibiyse kolçak olması lazım .bu tiptekiler
laureate edition diye geçiyor .Avrupadaki modellerde 3-4 ay önce çıktı onlarda duster delsey olarak satıldı.siz aracınızı aralık 15 den önce aldıysanız aracınız sadece laureate dir.veya aralık 15 den sonra aldıysanızda bayinin elinde olan laureate dir. bana siyah laureate yi 1500 tl gibi daha düşük verdiler ben kabul etmedim.sevgilerle
....

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    44.4 KB · Görüntüleme: 393

servistekilerin işgüzarlığına uğramışsınız.dikkat edip hakkınızı aramanız çok güzel.Ben aracımı alırken teslim bölümünde gördüğüm diğer duster larda kolçak ,paspas,egzost ucu ve stepne bijonları aracın bagaj kısmındaydı .teslim edecekleri zaman içeride takıyorlardı.sizin kolçağı elemanlar tırtıklamışlar herhalde..

7 aralıkta aldım 4*2 110 deri paket,güvenlik paket,look paket 42000tl ye ama kolçak yok edition hemde

bekirksk' Alıntı:
7 aralıkta aldım 4*2 110 deri paket,güvenlik paket,look paket 42000tl ye ama kolçak yok edition hemde
müşteri hizmetlerini arayın .mais ten müşteri şikayeti gelecek diye kesin alırsınız.