sadece laureate edition olanlarda kolçak ,kırmızı dikişli döşeme ve kırmızı paspas var.onlarda 2012 son günlerinde gelenler.ben alırken teşhirdeki normal siyah laureate 1500 tl gibi daha ucuza veriyorlardı..değirmen deresinden26' Alıntı:bilgi için çok teşekkürler ,
benim aracımda 2012 model laureate versiyon ama kolçak yok
2013 modellerde mi standart oluyor anlayamadım. diğer kullanıcı arkadaşların durumu nasıl,aracı aldıklarında kolçak takılımıydı ? bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim
hayırlı akşamlar
değirmen deresinden26' Alıntı:bilgi için çok teşekkürler ,
benim aracımda 2012 model laureate versiyon ama kolçak yok
2013 modellerde mi standart oluyor anlayamadım. diğer kullanıcı arkadaşların durumu nasıl,aracı aldıklarında kolçak takılımıydı ? bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim
hayırlı akşamlar
Sevgili arkadaşım ,aracını hangi ay teslim aldığını bilmiyorum.Aracın iç döşeme ve paspasları aşagıdaki gibiyse kolçak olması lazım .bu tiptekilerSenolus' Alıntı:Kolçak 2012 modellerde de olması gerekiyor Dacia nın internet sitesine bakarsanız var olduğunu göreceksiniz. Arabanın üzerinde fabrika çıkışı kolçak gelmiyor ancak bayilerin aracı teslim ederken takmaları gerekiyor uyanık bayilerde bize böyle geliyor deyip takmak için para talep edebiliyorlar. Siz internet sitesini gösterip takmalarını isteyin olumsuz cevap verirlerse Dacia nın merkezine mail atın veya telefonla durumu belirtin.
devit3' Alıntı:Sevgili arkadaşım ,aracını hangi ay teslim aldığını bilmiyorum.Aracın iç döşeme ve paspasları aşagıdaki gibiyse kolçak olması lazım .bu tiptekiler
laureate edition diye geçiyor .Avrupadaki modellerde 3-4 ay önce çıktı onlarda duster delsey olarak satıldı.siz aracınızı aralık 15 den önce aldıysanız aracınız sadece laureate dir.veya aralık 15 den sonra aldıysanızda bayinin elinde olan laureate dir. bana siyah laureate yi 1500 tl gibi daha düşük verdiler ben kabul etmedim.sevgilerle
....
servistekilerin işgüzarlığına uğramışsınız.dikkat edip hakkınızı aramanız çok güzel.Ben aracımı alırken teslim bölümünde gördüğüm diğer duster larda kolçak ,paspas,egzost ucu ve stepne bijonları aracın bagaj kısmındaydı .teslim edecekleri zaman içeride takıyorlardı.sizin kolçağı elemanlar tırtıklamışlar herhalde..Senolus' Alıntı:Merhabalar...Aracımı yazdığınız gibi aralık 15 den sonra aldım ve koyduğunuz resimdeki gibi ancak kolçak yoktu yani bana kolçaksız teslim ettiler ben de herhalde ilk heyecanla pek de dikkat etmedim daha sonra sitede donanımda var görünce mail attım benim mail im üzerine merkez den telefonla dönerek ilgilendiler ve bir süre sonra da aldığım bayiden aradılar kolçağınız geldi gelin takalım dediler.Neden aracı teslim ederken takmadınız deyince araç bize nasıl geldiyse öyle teslim ettik cevabını aldım.Oysa bana aracı verirken ellerinde kolçak olmadığını ve daha sonra geldiğinde beni çağırıp takacaklarını söyleyebilirlerdi. saygı ve sevgilerle..
müşteri hizmetlerini arayın .mais ten müşteri şikayeti gelecek diye kesin alırsınız.bekirksk' Alıntı:7 aralıkta aldım 4*2 110 deri paket,güvenlik paket,look paket 42000tl ye ama kolçak yok edition hemde
CER26' Alıntı:macera seti takıldığında look paketine gerek yok.
siyah olduğu için bütünlük oluşuyor.