KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
dopamin
Aydınlığa ulaşmak için o bile var gücünü kullanırken ...................
Arkadaşım dediğne kesinlikle imzamı atarım, evet birilerine örnek olmalı, karanlıklar aydınlığa gebedir.
Gazi ve arkadaşları en büyük karanlıgı yırtarak öyle bir aydınlattılarki, o ışığın şavkı dünyayı hala aydınlatıyor, aydınlatacak ta kıyamete kadar.
Kalın sağlıcakla.
Teşekkürler Niyazi Bey, bu fotoğrafı çekerken; ağacın köklerinden, dallarının heybetle göğe uzanışından, ve seneler geçsede dimdik kalışından çok etkilenmiştim. Ama sizin yorumunuzla bu fotoğraf benim için çok daha anlamlı oldu. Teşekkürler yorumunuz için.
sisdagili61' Alıntı:
dopamin
Aydınlığa ulaşmak için o bile var gücünü kullanırken ...................
Arkadaşım dediğne kesinlikle imzamı atarım, evet birilerine örnek olmalı, karanlıklar aydınlığa gebedir.
Gazi ve arkadaşları en büyük karanlıgı yırtarak öyle bir aydınlattılarki, o ışığın şavkı dünyayı hala aydınlatıyor, aydınlatacak ta kıyamete kadar.
Kalın sağlıcakla.
Teşekkürler Mehmet Bey, Biliyorsunuz yorumlarınız önemlidir benim için. 2 hafta sonra allah nasip ederse gene yollara düşeceğim. Güzel fotoğraflarla, güzel anılarla dönerim inşallah
Belki haklısınız Kürsad Bey. Ama elimden ancak bu kadar geldi. Daha yolun başındayım ve makineyle ben birbirimize alışma devresindeyiz henüz En azından ufakda olsa bazı hisler uyandırabildiyse fotoğrafım, bu benim için büyük bir mutluluk olur
Tempus' Alıntı:
Keşke daha geniş açılı bir objektifle çekilebilseymiş sizin çıplak gözle hissettiğiniz duyguyu bize daha iyi aktarırdı sanırım.