Mağara veya Tünel Uzunluğu Ölçümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omarkarachay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,556

omarkarachay

Ana Kamp
Yer
eskişehir
arkadaşlar bi konu sormak istedim dünyanın en uzun mağrasını veya tünelini uzunluğunu ölçmek için bi yöntem uydudan cm sinine kadar ölçülebildiği görüntülerden hesaplanıp yapıldığı.... ne kadar doğru bilemem sıcaklığa göremi bulunuyor mağralardaki sıcak ortamdan olabilir böyle bilgisi olan varsa bilmek isterim

Etiketler

Ynt: Mağara veya Tünel Uzunluğu Ölçümü

Bu arada imzanızdan Eskişehir'i sevdiğiniz anlıyorum.. Eskişehir ve çevresi son derece zengindir. Bu sene yaptığım 4 farklı gezi ile halen bitiremediğim bir çoğrafya. Sanırım 10 kez daha gelmek gerekiyor. www.gezginkopek.com adresinden bakabilirsiniz.

Eskişehir mağara cennetidir bilgilerinize.. Manastır mağarası en uzun tek inişli ikinci derin mağarasıdır.. İple inmeye doyulamayacak derinlikte. Yaklaşık -240 metre dümdüz inebilirsiniz. Ehh keyfini siz düşünün..

Ynt: Mağara veya Tünel Uzunluğu Ölçümü

Eskişehire geldiğinizde bi çayımı için.. o kadar gezdim illaki gidemediğim yerler vardır bu manastır mağrası tam nerde .bu mağrayı görmek isterim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri