Magellan 300 ile İlgili Bir Soru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bilge Çağrı GÜNAY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,653

Bilge Çağrı GÜNAY

Bekle beni k2!
Yer
Edirne
Arama yaptım fakat bulamadım. Ben gps imi kullanırken uyku bir süre hiç bir tuşuna dokunmazsam uyku moduna geçiyor. bu uyku moduna geçmesini engelleyebilirmiyim. ve rota çıkarmak istiyorum bunuda başaramıyorum. uyku moduna geçmese yürüyüş bittikten sonra izleri kaydet dicem ama dediğim gibi o şekilde de yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Etiketler

Ynt: Magellan 300 ile İlgili Bir Soru

Magellan 300 dediğiniz hangi cihaz acaba ?

Bahsettiğiniz özellik kapanabilir . Bataryayı korumak için eklenmiş ama kapanınca bu sefer iz kaydı yapmıyor . Varsa yada netten bulabilirseniz kullanım klavuzuda yardımcı olabilir . Hangi cihaz olduğunu bilmiyorum ama profil özelliği varsa hiking seçili olmalı . Hemen hemen bütün gpslerde iz kaydını nasıl çizeceğini hangi aralıklarla çizeceğini vs değiştirebilirsiniz . Birde cihaz kapansa bile çizdiği iz kaydının kaybolmaması lazım . Siz kaydedip sil diyene kadar onlar track halinde kalır normalde .

Bir de buraya sorabilirsiniz..

MAGELLAN GPS'ler İÇİN TÜRKİYE YETKİLİSİ
http://www.gpsturk.net/index.php?pid=1

GPSTURK
Adres : 4. Cadde No:99/15
06450 Öveçler/ANKARA

KOORDİNATLAR Enlem Boylam WGS84
39° 52.739' Kuzey
032° 49.673' Dogu
KOORDİNATLAR UTM ED50
485306 Dogu
4414508 Kuzey
36. Zon

BURADAN HER TÜRLÜ BİLGİYE ULAŞABİLİRSİNİZ. BİLGİNİZE.

Eğer hala sorun devam ediyor olursa , yarın kendi gps imden bakarak tarif etmeye çalışırım yazdığım konuyu ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler