Magellan Explorist 210 hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan azimuth Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,128

azimuth

Ana Kamp
Yer
Adana
Herkese merhaba,
Forumu takip edenler daha önceden Garmin hakkında yazdıklarımı görmüşlerdir ve nereden çıktı bu magellan diyebilirler :smiley:
Geçtiğimiz gün arkadaşımdan bir adet Explorist 210 geldi, tabi haritasız. Bende Adana bölgesinin topografik haritasını yüklemeye çalışmayı denedim. Ancak cihazı bilgisayara bağladığım da maalesef sürücü problemi ile karşılaştım. Arkadaşım cihazı Ebay den ucuza aldığı ve kutusuz bir şekilde geldiği için herhangi bir CD'si yokmuş. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Etiketler
Ynt: Magellan Explorist 210 hk.

Magellanın Türkiye yetkili satıcısı Ankara'daki GpsTürk'tür. Buradan Özkan bey ile görüşüseniz ücretli olarak harita edinebileceğinizi tahmin ediyorum. 0.312.478.72.70

Ynt: Magellan Explorist 210 hk.

@jeep34
ilgine teşekkür ederim. Özkan beyi aramaya gerek kalmadan USB sürücü problemini çözdüm.
Harita konusunda da bir adet Çukurova bölgesine ait paftaya ihtiyacım olduğu için o kadar para vermek yerine Garmin'in haritasından çevrim yaparak deneme yapacağım...
Tabi daha kolay bir yol bulursam daha da iyi olacak...
Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR