Kendim hallettim gps türk diye bir şirket var.Sinan ve Özkan gps i en son versiyon Tr haritası topografya av yasak sahalarını yüklediler cok başarılı ...
tavsiye ederim...
ayrıaca ücretsiz kılıf program cd leri vede kullanma kılavuzu yollmaışlar ....
teşekkürler..
valla magellan ın türkiye ithallatcısı gpstürk aynı zamanda güncel haritalarıda yapıp cihaza yüklüyorlar.cihaz yüklenen harita ile sorunsuz çalısıyor.haritalar dtopografik olduğu için bence cok önemli en küçük ayrıntıyı bile içeriyor.
Cihazı alırken harita desteğinide düşünmen gerekir bence.
gps türkdeki arkadaslar ise cok alakalılar.benim birde gpstürk navigasyon cihazım var cok memnunum.
bence magellan al bede triton 500 var ancak sana eXplorist 500 - 470€ + kdv öneririm.triton sonra cıkmasına karsın explorsist bence cokdaha iyi ben kullandıktan sonra ogrendım.yani lityum pil ve kallempille calısma curumu var.aract lityum pil cakmaklık sarzı ıle sarz edılıyor.aynı zamanda plastık aparatı ıle kalem pıl takılıyor.
Herkese merhaba.
Magellan Triton 500 gps cihaza geçenlerde firmware güncellemesi yaptım. Çok zor oldu ama neyse şimdi çalışıyor. Sizden ricam, Türkiye için ayarları ne olması gerekiyor?
Ha bu arada güncellemeden sonra barometre herhangi bir değer göstermiyor. Pusula da eskiden her durumda yön gösterirken, güncellemeden sonra; sadece hareket ederken yönü gösteriyor. Dururken bir şey göstermiyor.
arkadaşlar selam. bende triton 500 aldım. aslında bir arkadaşında belirttiği gibi explorest serisinden bişey alacaktım ama firmada görüştüğüm yetkili artık üretiminin yapılmadığını söyledi ve bu cihazı almamı önerdi. şimdi sorum şu ben bu cihazı daha önce hiç kullnmadım
türkçe kluavuzu bulamadım link verebilirseniz süper olur tabi birde dağ haritalarını nerden bulabilirim.. yardımlarınızı bekliyorum...
merhabalar yurt dışından gelen trition 500 gps aletime türkçe menü yüklettim kullanma klavuzuda mevcut ama aleti kullanmakta zorlanıyorum önceden işaretlediğim noktaya birdahaki sefer gittiğimde 15 20 mt kala pusula başka yönü gösteriyor ve mesafe uzuyor,menüde alarm kısmınıda açık olarak işaretlememe lazım oda çalmıyor,yardımcı olursanız sevinirim kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum