Magellan Triton 500

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deneme42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,938

deneme42

Ana Kamp
amerikadan magellan triton 500 gps aldım.türkce kullanım kılavuzu arıyorum.yardımcı olusanız sevinirim....

Etiketler
Ynt: Magellan Triton 500

Kendim hallettim gps türk diye bir şirket var.Sinan ve Özkan gps i en son versiyon Tr haritası topografya av yasak sahalarını yüklediler cok başarılı ...
tavsiye ederim...
ayrıaca ücretsiz kılıf program cd leri vede kullanma kılavuzu yollmaışlar ....
teşekkürler..

valla magellan ın türkiye ithallatcısı gpstürk aynı zamanda güncel haritalarıda yapıp cihaza yüklüyorlar.cihaz yüklenen harita ile sorunsuz çalısıyor.haritalar dtopografik olduğu için bence cok önemli en küçük ayrıntıyı bile içeriyor.
Cihazı alırken harita desteğinide düşünmen gerekir bence.
gps türkdeki arkadaslar ise cok alakalılar.benim birde gpstürk navigasyon cihazım var cok memnunum.
bence magellan al bede triton 500 var ancak sana eXplorist 500 - 470€ + kdv öneririm.triton sonra cıkmasına karsın explorsist bence cokdaha iyi ben kullandıktan sonra ogrendım.yani lityum pil ve kallempille calısma curumu var.aract lityum pil cakmaklık sarzı ıle sarz edılıyor.aynı zamanda plastık aparatı ıle kalem pıl takılıyor.

Herkese merhaba.
Magellan Triton 500 gps cihaza geçenlerde firmware güncellemesi yaptım. Çok zor oldu ama neyse şimdi çalışıyor. Sizden ricam, Türkiye için ayarları ne olması gerekiyor?

Ha bu arada güncellemeden sonra barometre herhangi bir değer göstermiyor. Pusula da eskiden her durumda yön gösterirken, güncellemeden sonra; sadece hareket ederken yönü gösteriyor. Dururken bir şey göstermiyor.

arkadaşlar selam. bende triton 500 aldım. aslında bir arkadaşında belirttiği gibi explorest serisinden bişey alacaktım ama firmada görüştüğüm yetkili artık üretiminin yapılmadığını söyledi ve bu cihazı almamı önerdi. şimdi sorum şu ben bu cihazı daha önce hiç kullnmadım
türkçe kluavuzu bulamadım link verebilirseniz süper olur tabi birde dağ haritalarını nerden bulabilirim.. yardımlarınızı bekliyorum...

merhabalar yurt dışından gelen trition 500 gps aletime türkçe menü yüklettim kullanma klavuzuda mevcut ama aleti kullanmakta zorlanıyorum önceden işaretlediğim noktaya birdahaki sefer gittiğimde 15 20 mt kala pusula başka yönü gösteriyor ve mesafe uzuyor,menüde alarm kısmınıda açık olarak işaretlememe lazım oda çalmıyor,yardımcı olursanız sevinirim kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR