Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SARGIN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,202

SARGIN

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Triton 2000 cihazım için Türkiye karayolları haritası arıyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Etiketler
Ynt: Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası

Magellan cps cihazınıza tapografik ve Karayolları haritası bulabileceğiniz tek yer geomatic yani cps turk http://www.gpsturk.net/
Cps i nizi yolluyorsunuz haritayı yukleyip ayarlarını yapıp yolluyorlar 2 gün bile sürmüyor. Özkan bey size yardımcı olacaktır gezenbilir üyesi olduğunuzu söyledimmi özel indirim de yapıyorlar. :smiley:

İlginize çok teşekkür ediyorum.Ancak GPSTürk ile yapmış olduğum görüşmede , bana yurtdışından alınan cihazlar için harita satışı yapmadıklarını ve bu kararı 2-3 aydan bu yana uyguladıklarını belirttiler.Bende belirttikleri bu durum için GPSTurk şirketi hakkında , Sanayii ve Ticaret Bakanlığı/Tüketici Hakları Derneği/Magellan Şirketi aracılıkları ile yasal birtakım girişimlerde bulunmak için işlemlere başladım zaten. Ancak tabii ki bu aradada sorunumu çözmem gerek.Bu nedenle benim sorunuma sahip olan ve bu problemi çözen arkadaşlar ile de temasa geçmek istiyorum , doğal olarak.Göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür ediyorum.

Bu konudaki girişiminizi destekliyorum. Aynı sorun benim içinde geçerli. Yapmaya çalıştıkları şey; GPS satışlarından elde edecekleri karı korumak. Herhalde harita satmazsak kimse yurtdışından cihaz almaz diye düşünüyorlar . Ben GPS almaya karar verdiğimde işin harita boyutunu hiç araştırmadım. Ayrıca farkında olmadıkları şey aldığımız cihazların refurbished olması yani sıfır değiller. O da önemli değil satış politikalarının seviyesini düşürüyorlar ve bizi de illegal yoldan harita edinmeye zorluyorlar. Ben yine de para ödeyerek yabancı bir siteden Türkiye Topo Haritasını çok cüzi bir miktara edindim. Aşırı ayrıntılı olmasa da iş görüyor. Adresi http://www.maps4me.net/europe/turkey/
Yaptığınız şikayetin sonuçlarını bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bu arada satmayı düşünseler bile bu seer fiyat farkı koyabilirler. Her yol mübah !

Herkese merhaba;

Bende aynı sorunu yaşadım,GPS TÜRK firması bu konuda çok prensipli,ücret karşılığında bile olsa hizmet vermiyor.Ama çalışanları nasıl Türkiye haritası yüklernir ve Türkçe menü yüklenir öğretiyorlar.

250 tl karşılığında İzmirde bir arkadaş yapıyor,GPS TÜRK sağolsun oradan öğrendim,isteyene bilgileri verebilirim.

GPS TÜRK hakkınıda vermek istiyorum,ücretsiz bir şekilde TÜRKÇE kullanma klavuzunu posta ile 1 günde gönderdi.

cihaza ücretsiz **den igomyway indirin kurun, güncel türkiye haritasıda mevcut. lütfen bu tip şeyler için 250 tl gibi ciddi ücretler vermeden önce araştırın! 5 dklık bir işlem için, üstelik lisanssız bir yazılım için 250 tl ücretmi alınır !! el insaf !!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.