Makul Fiyata Temiz!!! 96-97 ZJ Bulmak İmkansız Herhalde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,538

outlaw06

2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Yer
ankara''ANOFF''
Web
www.elitemlak.biz
tüm çabalarıma rağmen temiz bir 96-97 jeep bulamıyorum.en temizi diye servise götürdüğüm araçta bile 2-3 bin tl minimum masraf çıkıyor.sıralı lpg li ve çok bakımlı 96 modelini yakın tarihte zar zor 13000 tl ye sattığım için de şimdi 16-17 bin tl vermek istemiyorum.buradaki arkadaşların çoğu bu işlerin uzmanı anladığım kadarıyla.maksimum 13000 tl nakitle veya 2001 model siena+nakitle (takaslı) 96-97 model, sıralı lpg li, masrafsız ve yıpranmamış jeep arıyorum.lütfen yardımcı olun arkadaşlar.herkese selam ve şimdiden tşklr

Etiketler
Ynt: Makul Fiyata Temiz!!! 96-97 ZJ Bulmak İmkansız Herhalde

hocam 13 bin ytl ye temiz 96 model bi zj yi çok ucuza satmışsın yav. km sini kazasını değişenini bilmiyorum tabi ama ya alan çok karlı bi iş yapmış ya da ben ve çevrem biraz pahalıya almışız araçlarımızı, zira ben 98 model orjinal kazasız bi zj yi internetten iki ay önce 25 bin ytl ye bulup takas yaparak aldım, aynı şekilde bi arkadaşım 95 model zj ye 19500 para saydı üç ay kadar önce. normal şartlarda senin verdiğin fiyata alınan bi zj ye kısa sürede bi o kadar daha masraf yapmak gerekir, söylediğin gibi temizse yani masrafsızsa -çok acil bi durum yoksa tabi- aracın ucuza gitmiş. yine zj istediğine göre de belli ki severken satmışsın yazık olmuş. neyse hayırlısı olsun umarım bulursun aynı temizlikte bi kardeşini :smiley: bir de merak ettim galeriye mi sattın?

temiz bakımlı bir zj minumum 22.000 lirayı bulur standart halinle, birde yapılı ise 30.000 lere çok rahat çıkar 13.000 liralık bir zj adamın hem ömrünü hemde banka hesabını yer bitirir :D

ates' Alıntı:
temiz bakımlı bir zj minumum 22.000 lirayı bulur standart halinle, birde yapılı ise 30.000 lere çok rahat çıkar 13.000 liralık bir zj adamın hem ömrünü hemde banka hesabını yer bitirir :D

35.000 liraya yapılı zj mi satabilirim... mesela ;D

önder 5.9 alıcakmış, izmite gittiya istanbuldan yeni bir 5.9 onu kullandı herhalde :D :D

duman' Alıntı:
Önder bi huzursuzluk hissediyorum aracınla senin aranda hayırdır acaba

yok cüneyt abi koç gibi oldu ama sıkı off-road a vurmaya kıyamıyorum ama ben sıkı off-road yapmak istiyorum. başka projelerim var. onun dışın da zj ile ilgili bir sıkıntım yok...

ates' Alıntı:
önder 5.9 alıcakmış, izmite gittiya istanbuldan yeni bir 5.9 onu kullandı herhalde :D :D

zj lerin en ideali altımdayken neden başka zj alayım ;D ;D ;D izmite 2 tane 5.9 geldi. ikiside bizim A takımında. fena makinalar ama benim zj daha iyi...

nasıldı o söz kuzguna yavrusu güzel gelirmiş vs... :D :D :D

5.9 ları alanlar güle güle kullansınlar hayırlı günlerde. satanda arkadaşım alanda arkadaşım sayılır, sonuçta yabancıya gitmedi en son yapılan siyah :D

dronder' Alıntı:
yok cüneyt abi koç gibi oldu ama sıkı off-road a vurmaya kıyamıyorum ama ben sıkı off-road yapmak istiyorum. başka projelerim var. onun dışın da zj ile ilgili bir sıkıntım yok...

zj lerin en ideali altımdayken neden başka zj alayım ;D ;D ;D izmite 2 tane 5.9 geldi. ikiside bizim A takımında. fena makinalar ama benim zj daha iyi...

nasıldı o söz kuzguna yavrusu güzel gelirmiş vs... :D :D :D
bir cj ci daha görür gibi oldum ama tavsiyem zj nin peşini bırakmaman....

duman' Alıntı:
bir cj ci daha görür gibi oldum ama tavsiyem zj nin peşini bırakmaman....

yok cj değil ben biraz daha uçuk bişey yaptıracağım atiye... buggy istiyorum 4*4 ...

zj de kamp arabası hafif off-road ve buggyi çekecek araç olacak planlarımda ama bakalım kısmet...

hayırlısı diyelim demek dağlarda tek gezicen.daha uçuk olunca aklıma başka şey gelmiyor.en azından yarışlar için bir araç hazırlada tezahürat yapalım sana ;D ;D

duman' Alıntı:
hayırlısı diyelim demek dağlarda tek gezicen.daha uçuk olunca aklıma başka şey gelmiyor.en azından yarışlar için bir araç hazırlada tezahürat yapalım sana ;D ;D

yalnız gezmek olur mu hiç ;D

gelebildiğim yere kadar zj ile ondan sonra buggy tapa gaz... ;D

yaa benim şuanlık plan. daha kağıda dökülecek çizilecek bozulacak... oohoohhooo çok iş. ama yaparsam böyle bişey yarışlara sokarım...

tamammmmmmmmmmm ilk yarışında bağrıcam böyle önder söz sanaaaaaaaaaa hatta herkezide bağırtıcam :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR