Makyajlı Duster Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,650
Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları

Senin izalasyon dediğin ne püskürtmemi ? Normal ampüllü far gündüz farı olduysa eskilerdede var farı açtınmı gündüzde yanıyor
Çamurluk izalasyonu yapılmış demek için arka çamurlukların içine bakınca saçı görmemek lazım ,plastik davlumbazlar + üstüne keçe kaplanmış olması lazım bunlar yok , kaldıki eskilerden çok farklı değil araba koyu renk olduğu için orda artı bişey var gibi gözüküyor belkide değişiklik yaptık demek için çamırluğun içini boyamıyorlar daha beyazı yok ortalıkta şimdi gören biri çıkar çamurluk içi beyaz arabada siyah der olacağına bak sen

troyexplorer' Alıntı:
Senin izalasyon dediğin ne püskürtmemi ? Normal ampüllü far gündüz farı olduysa eskilerdede var farı açtınmı gündüzde yanıyor
Çamurluk izalasyonu yapılmış demek için arka çamurlukların içine bakınca saçı görmemek lazım ,plastik davlumbazlar + üstüne keçe kaplanmış olması lazım bunlar yok , kaldıki eskilerden çok garklı değil araba koyu renk olduğu için orda artı bişey var gibi görmüşün heyecandan
arabaya bakmamışsınız anlaşılan iyice bakın ondan sonra tartışalım

remuta' Alıntı:
arabaya bakmamışsınız anlaşılan iyice bakın ondan sonra tartışalım
Ben arabayı incelemedim rontgenini çektim kullandım lifte kaldırtım altına baktım yüzeysel değil yani canım benim
Bence tam anlamıyla düzelmesi için 2,3 seneye ihtiyacı var bugun kullanırken direksyonu dinlemeye çalışırken arka taraf benim arabada bile duymadığım seslerle doluydu

Makyajli Dusterin resmi ilk gorselinde yer alan renk gercekte yok. Bu resimdeki renk; kursun gri.
Yeni denen renk ise KOYU FÜME. Birde resimde LED far yaniyo ama gercekte yok.
Dava acilabilir bence. Yeni diye tanitilan sey aslinda bu degil diye.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2013-12-05-21-56-05-1.png
    Screenshot_2013-12-05-21-56-05-1.png
    21.5 KB · Görüntüleme: 383

Kullanırken şu ilk kalkıştaki luk luk luk sesine dikkat etmedim , test eden olursa onada dikkat etsin şimdi bir daha onada bakim dersem kesin kovarlar beni, bezdirdim adamları
Kutu sesi varmı diye hızlı bir şekilde parke taş yol nerde vardı diye düşünürken çavuşbaşına kadar gittim yanımdaki adamın yüzü düştü hadi dönelimde diyemiyor komikti

youngsun' Alıntı:
Makyajli Dusterin resmi ilk gorselinde yer alan renk gercekte yok. Bu resimdeki renk; kursun gri.
Yeni denen renk ise KOYU FÜME. Birde resimde LED far yaniyo ama gercekte yok.
Dava acilabilir bence. Yeni diye tanitilan sey aslinda bu degil diye.

troyexplorer' Alıntı:
Ben arabayı incelemedim rontgenini çektim kullandım lifte kaldırtım altına baktım yüzeysel değil yani canım benim
Bence tam anlamıyla düzelmesi için 2,3 seneye ihtiyacı var bugun kullanırken direksyonu dinlemeye çalışırken arka taraf benim arabada bile duymadığım seslerle doluydu
Abicim sen yeni Duster'i incelediysen görmen lazımdı teker içlerinde direk eski dusterde sac görüyordun şimdi püskürtme dediğin izalasyon var standart olmuş ben bu işlemi para verip yaptırmıştım çalınan arabama ayrıca benim yaptırdığımdan daha kalın bir tabaka yapmışlar gözümle gördüm bilhassa elimle kontrol ettim sen rontgen çekmişsin ben dusterin mr'ını çektim :smiley:
Ses konularında haklısın insanı rahatsız edici çok şey vardı ben de rüzgar sesinden servisi bıktırmıştım ama yeni dusterde biraz kalite artmış gördüm... Ayrıca şunuda unutmamak lazım bu arabadan çokta şey beklememek lazım bu paraya bu kadar oluyor alacakların bunu kabul etmeleri lazım. Ayrıca bu paranın çok çok üzerinde satılan araçlarda olmayan süspansiyon var bu arabada 4 çeker sistemi 130000 tl lik nissan xtrail ile aynı bunlarla avunmak bence daha mantıklı olacaktır.Biraz teybin sesini atttır duymamaya çalış keyfine bak :smiley:

troyexplorer' Alıntı:
Kullanırken şu ilk kalkıştaki luk luk luk sesine dikkat etmedim , test eden olursa onada dikkat etsin şimdi bir daha onada bakim dersem kesin kovarlar beni, bezdirdim adamları
Kutu sesi varmı diye hızlı bir şekilde parke taş yol nerde vardı diye düşünürken çavuşbaşına kadar gittim yanımdaki adamın yüzü düştü hadi dönelimde diyemiyor komikti

Bu ilk kalkışta ki 'luk luk luk' diye tabir edilen ses nedir? Bende duyuyorum onu ilk kalkışta ve eski Megane 2'de de vardı.

Dostum o püskürtme dediğin şey eski arabalardada var zaten ham saç değil üstünü salakça boyadıkları için saç gibi duruyor yenilerinin farkı biraz daha kaba pütür ve üstünü boyamamak olmuş bu hiçbir şey değiştirmez lastikten taş kopup oraya çarptımı kürekle kum atar gibi içeriye ses gelmeye devam eder

cagatay67' Alıntı:
Bu ilk kalkışta ki 'luk luk luk' diye tabir edilen ses nedir? Bende duyuyorum onu ilk kalkışta ve eski Megane 2'de de vardı.
O konuda nokta atışı bi tespit yok esp asrolan araçlardan geliyor o kadar böyle kabul ettik

troyexplorer' Alıntı:
O konuda nokta atışı bi tespit yok esp asrolan araçlardan geliyor o kadar böyle kabul ettik

Megane'da esp asr yoktu ama aynı sesi yapıyodu kalkışta. Herneyse alıştım zaten o sese.

Geçen gün dikkatimi çekti , yada o güne kadar luk luk sesi yaparken frene tatlı basmak denk gelmedi herhalde, o sesi yaparken fren pedalına darbe verdiğini hissettim bana öyle gelmişte olabilir bilemiyorum . Duymak istemeyenler çalıştırınca hiç stop etmesinler

remuta' Alıntı:
tüm dusterlerda var
Geçen sene bu konu tartışılırken esp asr olanlardan geliyor diye söyleniyordu bilemiyorum diğerlerini
Hepsinden geliyorsa ozaman iş değişir ben deponun içindeki yakıt pompası yapıyor derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri