Ynt: MayısTosBöce YolDa
Burak bey sanırım bir çok insan sizin yaşadığınız rahatsızlığı yaşıyor ben 2. seneye giriyorum hala avatarıma fotoğrafımı koymadım,sanırım paylaşım arttıkça,samimi
yet ilerledikçe paylaşım daha hoş olmaya başlıyor.Sanal ortamın oluşturduğu bu grup eğer bir araya gelmeseydi, bu tedirginliği bizde fazlasıyla yaşardık bir araya geldik geceleyin birbirimize iyi geceler,sabahleyin günaydın dedik,nasıl uyudun,bir sorunu olan var mı... bu tarz samimi,içten duyguları paylaştıktan sonra sizi formda okuyan yabancılar rahatsız etmemeye başlıyor,sizi anlayan ve kavrayan birilerinin var olduğunu bilmek 'diğerlerine' yabancılaşmayı kabul edilebilir seviyeye çekiyor ,en azından benim için.
Ben bu bölümü bu şekilde sınıfsız olarak açtım bir blog sayfası gibi olmasını istedim,daha gezi ağırlıklı, işlerin yoğunluğundan pek adım atamasam da .Aslında bu şekilde bana yeterli bir araç ama işin içine bayanlar girdiğinde belli bir standardı tutturmak gerekiyor.Kısa kesmek gerekirse,bence siz burada fotoğraflarınızı yayımlayabilirsiniz.İlla aracı olan herkes 'benim aracım' diye bir bölüm açmak zorunda değil.Önem vermiyordur,kendini reklam etmek istemiyordur, kurallardan sıkılmıştır,,,kaosa neden olmadığını bildikten sonra sorun yoktur bence.
Ferhat,
Tamamdır bir terslik olmazsa öğleden sonra buluşalım ,gelemeyen haber versin.levent hocam(Buralpdi) gelirsen iyi olur aracı görmüş olurduk.