Media Markt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,040

bulent kocoglu

Kamp III
Web
www.anadol.org
Merhabalar. Ankara Media MArkt magazasından bir adet Western Digital marka harici harad disk aldım. Bütün önemli bilgilerimi yedekledim. Daha ilk ihtiyacım olduğunda disk bozuldu. Bilgiler gitti. Çok zarara uğradım. Media MArkt a geri verdim. Servise gönderdiler. Gidiş o gidiş. Bugün aşağıdaki faxı gönderdim en son , bakalım ne yapacaklar...

Sayın Yetkili / Yetkililer
FAX MESAJI
Ankara mağazanıza Onarım için 107942 no ile 04/09/2009 tarihinde yani 46 gün önce teslim ettiğim harddiskimle ilgili olarak Ankara mağazası ile ALMANYA üzerinde kontak kurabildim. (Neden Almanya , çünkü teslim fişinde telefon / fax veya mail adresi özellikle yazılmamış. Telefonlar cevap vermiyor. Bağlantı kurulamıyor)

Başvurum üzerine bir personel telefon ile arayarak AZARLADI…..

 46 gün sonra aldığım ürünün serisi yokmuş ta , 15 dolar fark verirsem üst seriyi vereceklermiş de,

 Veya bana hediye çeki vereceklermiş de,

İstemiyorum, Çünkü ben,

 Koyun değilim
 Sazan değilim
 Kaz kafalı değilim
 Kuş beyinli değilim.

Paramı geri istiyorum.

Bülent KOÇOĞLU

Etiketler

Ynt: Media Markt

iyi niyet gostergesi olarak uyari mesaji cektikten sonra firmayi dava edebilirsiniz. Aldiginiz urunun fiyati ne kadar bilemiyorum ama Tuketici mahkemeleri dusuk fiyatli davalara bakiyorlar. Yanlis hatirlamiyorsam 2.000 Tl ye kadar. Firmalar 30 is gununu gecen urunlerde para iadesi veya urunu yenisi ile degistiriyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Geri