bulent kocoglu
Kamp III
Merhabalar. Ankara Media MArkt magazasından bir adet Western Digital marka harici harad disk aldım. Bütün önemli bilgilerimi yedekledim. Daha ilk ihtiyacım olduğunda disk bozuldu. Bilgiler gitti. Çok zarara uğradım. Media MArkt a geri verdim. Servise gönderdiler. Gidiş o gidiş. Bugün aşağıdaki faxı gönderdim en son , bakalım ne yapacaklar...
Sayın Yetkili / Yetkililer
FAX MESAJI
Ankara mağazanıza Onarım için 107942 no ile 04/09/2009 tarihinde yani 46 gün önce teslim ettiğim harddiskimle ilgili olarak Ankara mağazası ile ALMANYA üzerinde kontak kurabildim. (Neden Almanya , çünkü teslim fişinde telefon / fax veya mail adresi özellikle yazılmamış. Telefonlar cevap vermiyor. Bağlantı kurulamıyor)
Başvurum üzerine bir personel telefon ile arayarak AZARLADI…..
46 gün sonra aldığım ürünün serisi yokmuş ta , 15 dolar fark verirsem üst seriyi vereceklermiş de,
Veya bana hediye çeki vereceklermiş de,
İstemiyorum, Çünkü ben,
Koyun değilim
Sazan değilim
Kaz kafalı değilim
Kuş beyinli değilim.
Paramı geri istiyorum.
Bülent KOÇOĞLU
Sayın Yetkili / Yetkililer
FAX MESAJI
Ankara mağazanıza Onarım için 107942 no ile 04/09/2009 tarihinde yani 46 gün önce teslim ettiğim harddiskimle ilgili olarak Ankara mağazası ile ALMANYA üzerinde kontak kurabildim. (Neden Almanya , çünkü teslim fişinde telefon / fax veya mail adresi özellikle yazılmamış. Telefonlar cevap vermiyor. Bağlantı kurulamıyor)
Başvurum üzerine bir personel telefon ile arayarak AZARLADI…..
46 gün sonra aldığım ürünün serisi yokmuş ta , 15 dolar fark verirsem üst seriyi vereceklermiş de,
Veya bana hediye çeki vereceklermiş de,
İstemiyorum, Çünkü ben,
Koyun değilim
Sazan değilim
Kaz kafalı değilim
Kuş beyinli değilim.
Paramı geri istiyorum.
Bülent KOÇOĞLU