Mercedes 207 Araç Hakkında Lütfen Yol Gösterin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tr_neby Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,855

tr_neby

Yeni Üye
Yer
trabzon
slm ben trabzon dan nebi
karavanları çocukluğumda ailecek gittiğimiz akdeniz gezilerinde görürdümordan bi sıcaklık vermişlerdi bana zaten. kampinglerde kalırdık biz karavancılar da gelirdi oraya. komşuların karavanlarında oynardım çoğu kez değişik geldiği için bana. o zaman tabi çocukluk da vardı.
kampçılığı çok sevdiğimden dolayı arkadaşlarıma da aşıladım kapm kurmayı kamp sevgisini. 4 senedir yazın deniz kenarında kumsalda çadır kurarak kendimizi kamp hayatına veriyoduk ama geçen yaz sabit bir yerde kalarak kamp kurmanın daha bize zevkli gelmediğini anladık. zaten 3-4 arkadaşız e hepimiz de çalışıyoruz ufak tefek de olsa bi minibüs alıp karavan müsfettesi olarak döşersek karavancılığa ilk adımımızı atabiliriz diye düşündük ve en yakın zamanda geniş bir minibüs alabilmek için para biriktirmeye başladık.
aynı zamanda araştırmalarda da bulunuyoruz. önce vw t1-t2 diye düşünmüştük ama gerek vw nin o modelelrindeki usta sıkıntısı gerek yedek parça sıkıntıs ve gerek se aracın küçüklüğü bizi vw den soğuttu. şimdi gözde modelimiz mercedes 207.
mercedes 207 nin nasıl bi araç olduğunu araştırırken zaten bu siteyi gördüm. ve yıllar yılı mercedes kullanmış olan üyelri de gördüm.
benim yardım istedğim konuya gelince mercedes 207 nin bizim gibi kısıtlı bütçeli 3 genç için nasıl bir araç olduğu ve içini kendi el becerimizle tamamen ahşap kullanarak döşeme niyetimiz için araacın iç ölçülerini bilen bi üye arıyorum . eğer daha önce 207 kullnan birisi varsa abimiz olmasını istiyorum bizi yönlendirirse çok memnun oluruz .

saygılarımla ..........

Etiketler
Ynt: Mercedes 207 Araç Hakkında Lütfen Yol Gösterin

Sevgili Nebi benim 207 konusunda tecrübem yok ama piyasada hala bol miktarda bulunduğu için kötü araç olmadığı kesin ve bende çok tutarım onları.Eskiden köy otobüsleri hep onlardandı(207-307), beypazarında hala bolca kullanılırmış.Açıkçası uzun zaman inceleme yaptım hatta satılık karavanlarda hep stokta bulundururdum http://www.sahibinden.com/mercedes_207_dizel_1982_model_cok_temiz_2_kisilik_minibus_karava-34WQQaXQQ10576564WQQpXQQdisplayitem
bir iki tanesini,yeni yönetmelik değişikliklerini sitedeki arkadaşlardan takip ettiysen alacağın aracın karavan ruhsatı olması gerekmekte.Bu araçta onlardan,içini değiştireceğiniz içinde büyük ihtimal daha fonksiyonel yapabilirsin.Parça fiyatlarını bilmem ama mercedes in hiçbirzaman ucuz parçası olmaz bu kötü yanı ama iyi yanıda aracın herşeyinin mekanik olması buda tamir kolaylığı sağlamakta birde mercedes parçalarının ömürleri çok uzundur.En son sattığımız vito hariç mercedeslerden biz hep memnunduk,ondada ufak tefek sorunlar vardı,aksesuarlarında.
Heyecanınızı kaybetmeyin,Trabzon ve civarları gezmek için çok uygun.Hatta sümelaya gittiğimizde kaldığımız motelin sahibi bizi vw t2 ile götürmüştü sümela girişine kadar,aklıma geldi şimdi,kırmızıydı...

Ynt: Mercedes 207 Araç Hakkında Lütfen Yol Gösterin

Mercedes kullaniyorum. Parcalari son model araclara gore cok pahali degil. Ama modeli eski olan yerli bir araca gore cok pahali. Bulunmayan parcasi yok. Hersey 3 gun icinde geliyor. Bence bos bir minibus yerine karavan ruhsatli bir minibus alin. Bu tip ruhsatli araclarin km dusuk oluyor ayrica. Alacaginiz ticari arac 100binlerce km yapmis olacaktir diye dusunuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.