KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
benim hatırladığım kadarıyla 65 km. değil 65 mil şeklinde idi kardeş... yani bunların hızı km. hesabıyla 100 km/h doğrumudur? bilen varmı yoksa bendeki bilgi mi yanlış?
Herkezi yikan özellik
Eger arka bahçenden direk araziye girebiliceksen vede 2/3 arkadaşinda da ayni araçdan varsa mukemmel otesi bir araç Ben dahil çevremdeki arkadaşlarim hepsinin hayalindeki araç
Ama malesef
Herkezi yikan özellik
Eger arka bahçenden direk araziye girebiliceksen vede 2/3 arkadaşinda da ayni araçdan varsa mukemmel otesi bir araç Ben dahil çevremdeki arkadaşlarim hepsinin hayalindeki araç
Ama malesef
90 ı gördüm.. ;D Ancak o yükseklikteki bir araç için o hız dahi fazla olduğunuda söylemek isterim... Mog dan inip Arabaya binince yere oturmuş gibi oluyorsun..
Ben 90'i goruyorum. Seyir hizi devamli 85'le gidebiliyor ama 75 en ideal arabayi bogurtmeden ve ekonomik gidilebilen surati.
Bu arada cok onemli bir ayrinti normalde tum araclarin gostergelerinde %8-10 arasi fazla gosterir. Benim unimog'da gps'le yaptigim olcumlerde gosterge 1e1 gps'le ayni gosteriyor. Yani Unimog 90'la giderken ayni hizda yaninda giden aracin gostergesi 95-100 arasi bisey gosteriyor. Bu tum unimoglarda boylemi bilmiyorum ama bende boyle.
Arkadaşlar bana bi unimog lazım fakat benim amacım bunu hobi veya eğlence amaçlı kullanmak değil.
Aşagıdaki linkte görmüş olduğunuz katı gübre serpme römorkunun çalışma sistemini bi unimog şahsesi üzerine bindirmek istiyorum.
Bunun için sadece biraz şahseyi uzatıp defransiyeli geriye almak gerekecek.
Projem somutlaşırsa bebim için çok faydalı bişey olucağına inanıyorum.
Uygun fiyata dizel bi unimog bulmam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim...
Boyle seyleri hayal etmeyin . Bu uzerinde oynanabilecek bi kamyon degil. Sase'si saftlari cok cok ozel oyle standart seyler degil. Hep ozel fonksiyonlar ve islevler var. Mesela saft kapali bi gomlek icinde ve bu gomlek icine basincli hava veriliyor icinde pozitif basinc olsun su camur icine girmesin diye. Sase'si ise tam bir saheser . Aracin hareket ettigi yonun tersine hareket edip araci dengeliyor. Bunlarin kesilip bicilmesi imkansiz.
Ayrica yeni trafik yasasi geregi boyle seyleri yapmak imkansiz hale geldi. Unimog'larin muayeneleri yilda bir ve boyle bi degisikligin gecmesi imkansiz.