Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cemço Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,681
Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

selamlar,

Geldik geldik buradayız, sanırım herkes şu anki piyasa şartlarından dolayı işe güce dalmış durumda.

Etiketler

Cemço' Alıntı:
selamlar,

Geldik geldik buradayız, sanırım herkes şu anki piyasa şartlarından dolayı işe güce dalmış durumda.

selam,
Doğan abi aldığı g serisi araç ile antalyada mb yi temsil etmek için çaba sarf ediyor... yardımcı olun adama yol gösterin bu kadar LR ve Tyt cı içinde yalnız hissetmesin kendini...

kardeş inan bende çok merak ediyorum ama şuna inan eğerki bigün bir mercedes buluşması yaparlarsa bende orada olmayı çok istrim biliyorsun ben motor işini hallettim lastik cant sorun değil birkaç eksiğim kalıyor sonra saVULUN DİYORUM ama hakikaten üzüldüm doğrusu nerde bu millet ama canları sağolsun

cem bey merhaba aracın ön konsoldaki ön-arka-orta difransiyel kilidleri tüm fonksiyonları çalışıyormu yakıdı ve offroad performansı hakıında biligi verirmisiniz aracınız hayırlı olsun çok güzel gözüküyor

doğan66' Alıntı:
slm cem şu anda 240 motor var bir motor şanzuman buldum c 2500 cc fiyat uygun şarz ve klima mitoru eksik sence hangi yan aksesuarların beraber olması lazım motor takozları falan gibi neleride beraberinde alayım yagğ radyotörü falan varmı bilgiler için sağol kardeş inşallah tanışırız herhalde sen bursada kalıyorsun orda bizim toyotacı recep var belki tanırsın ben önümüzdeki hafta izmitte olcam eşim in memlekeyi belki uğrayabilirim

Doğan Bey,

240 d motorunuzun durumu nedir, değiştirmeyi düşünüyorsunuz sanırım. Değiştirirseniz eski motoru ve şanzımanı ne yapmayı planlıyorsunuz?

osman kardeş değerlendirelim ihtiyaç varsa beni ara 0533 .7364728 den antalyadayım şu an sen nerden katılıyorsun slmlar ayrıntıları görüşürüz

Ben K.Maraş tan katılıyorum. Bende 1966 model Gaz69 var. Kuzenimde de 74 LR seri 3 ve 86 300 GD var. Telefondan uygun zamanda arayacağım.

slm mercedesciler hiçde aktıf değilsiniz ya inanın toyotacıları gıpda edıyorum hadi bir gayret edelimde antalyada bir buluşma yapalım ne dersınız

Cemço' Alıntı:
merhaba,
düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Aracın bütün iç beyinlerini komple aldığım için bütün fonksiyonlar çalışıyor.
Teyp Direksiyondan kumandalar koltuk ayarları direksiyon ayarı, koltuk ısıtmaları ve hatta yağmur ve otomatik yana far sensörü bile çalışıyor.

iyi akşamlar dilerim

cem bey iyi günler. tebrikler çok iyi iş çıkartmışsınız. elinize sağlık ve de hayırlı olsun.

size bir sorum olacaktı motoru 300td ile değiştirmişsiniz. motor değişimini ruhsata işlettiniz mi.işlettiyseniz prosedürü çok zor mu?

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR