MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freedomnatura Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,256

freedomnatura

yağmur iyilerin de üstüne yağar, kötülerin de..
Yer
İzmir
Web
www.cameraturkey.com
Herkese Merhaba,

Bence artık en azından Gezenbilir'deki G sahipleri olarak bir iletişim bilgileri paylaşımı yapsak? İlerleyen zamanlarda da buluşma ve geziler vs. belki. aşağıdaki listeyi kopyalayarak cevabınıza kendi araç model-yılı,ad-soyad,telefon,email ve şehir yazarsanız buraya faydalı bir iletişim içinde olabiliriz. Görüşmek üzere. Herkese kolay gelsin.

Saygılar.

Özgür.

1) W460 240GD(3 kapı) / Özgür Aşçıoğlu / 05368644647 / ozgurascioglu@hotmail.com / İstanbul
2)
3)
4)
5)

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38840.70#ixzz2FFqP3By2

Etiketler
Ynt: MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU

Özgür Bey selam
Fikriniz güzel.Ben başlık kaybolup gitmesin diye G bölümünde yeni bir başlık açtım ve konuyu sabitledim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93764.0

Bundan sonra konuya buradan devam ederiz.Ben Özgür Beyin modeline sadece araç yılını ilave ettim.Özgür Bey Siz de Sizinkini ilave ederseniz memnun olurum.

Gerçi garaj bölümümüzde üye araçları listesi adı altında bir listemiz vardı ama orası tüm Gezenbilir 4x4'lerini kapsıyor.
Böyle spesifik bir konunun kendi başlığında olması bence de daha iyi ve yararlı.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8151.0

Tüm G Dostlarına selam olsun.
Nadir Uğurlular

Nadir Abi merhaba,

Sizinle de tanıştığıma çok memnun oldum. Benim aracım da maslak'ta işlemlerine başladı. Bir ara rahatsız edicem sizi, fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım olacak. şimdiden teşekkürler.

Saygılar.

Özgür.

Ben de memnun oldum Özgür Kardeş.
Hacı hacıyı Mekkede
Derviş dervişi Tekkede
Bizler de birbirimizi Sanayi Sitelerinde bulabiliyoruz.
Birazdan benim hain evlatla maslak 2.kısma hareket ediyoruz.
Aynı Selahattin Bey'in Orçun'u gibi olmayan bu evladın aklına uyup başımızdan büyük işlere giriştik.
İnşallah altından kalkabileceğiz. ;D

İlk fırsatta bir araya gelip tanışmak üzere
Selamlar-Saygılar

Bu hafta sonunda sanayi buluşması hava koşullarının da izin vermesiyle olacak artık, Belki alper de gelir, ona da haber vereceğim. görüşmek üzere.

saygılar.

mogzilla' Alıntı:
Ben de memnun oldum Özgür Kardeş.
Hacı hacıyı Mekkede
Derviş dervişi Tekkede
Bizler de birbirimizi Sanayi Sitelerinde bulabiliyoruz.
Birazdan benim hain evlatla maslak 2.kısma hareket ediyoruz.
Aynı Selahattin Bey'in Orçun'u gibi olmayan bu evladın aklına uyup başımızdan büyük işlere giriştik.
İnşallah altından kalkabileceğiz. ;D

İlk fırsatta bir araya gelip tanışmak üzere
Selamlar-Saygılar

selamlar nadir abi. umarim iyisiniz... cokdandir sesini duymadik abi. can'la zaman zaman face'de gorusuruz. son konusdugumuzda
araci oto elektrikcisine gotururdu.ondan sonra cit cikmadi...

abi son durum ne ??

saygilar huseyin

Hüseyin şimdilik her şey yolunda.Araç faal.Elk.işleri de tamam da,en son elektronik devrelerin bir elden geçmesi gerekiyor.İyi bir elektronikçi abimiz var,ancak İstanbulda'ki son hava durumlarından dolayı o da gelemedi.Biz de 2 gündür evden çıkmadık.Bizim Sarıyer ve çevresinde kar biraz fazla etkili oldu.Pazartesi-Salı kısmetse Sanayi'ye gidip son duruma bakacağız.Ayrıca Özgür Bey'de gelecek.Orada buluşup tanışacağız.
Yavruvatana selamlar.

Ben aracı gördüm geçen haftaiçi, araca bakan ustalarla da tanıştım.. ellerine sağlık çok güzel olmuş.. .)) Güle güle kullanın, ama gezilerde buluşmalarda beni affedin artık ben o araca yetişemem.. siz gider çayları kahveleri söylersiniz, ben siz kalkmadan yetişirim :smiley:) Pazartesi görüşmek üzere sabhtan haberleşiriz.. Saygılar.

Valla haklısın Özgür.Daha test sürüşlerinde her şey yarım yamalakken Usta önde G ile gidiyor,gaz pedalı da yok,teli el ile çekiyor, ben o vaziyette Berlingo ile yetişemedim arkasından. ;D

Pazartesi epey bişii var anlatılacak o zaman, Can'la da tanışırız, toparlayalım şu arabaları da artık Ocak'ta çıkar mı, Şubat'a mı kalır, bir keyif kahvesi içelim :smiley:

Bugün G grubundan iki adminle ilk sanayi toplantımızı henüz yürümeyen araçlarımızın başında yaptık. Nadir Abi ve Can.. Tanıştığımıza çok memnun oldum tekrar görüşmek üzere, bu sefer bi yerde oturup daha sakin bir zamanda bi kahve içelim.. :smiley:

motor yapılırken her şey daha da netleşiyor gibi..

Ankara'dan aldığım Oğuzhan Bey'in aracının motoru aldıktan 2 hafta sonra yatak sardı ve motor yapılıyor şimdi.. Oğuzhan Bey gerçi çok üzüldü bu durumu haber verdiğimde ve bana parça vs. konularında yardımcı olacağını söyledi, kendisi mercedes ustası olduğu için ama ne maillerime ne de forum'dan mesajlarıma bir cevap alamadım daha sonra.. Ben de bu konuda çok üzgünüm..

Daha da üzücü olan enjektör ve pompacıya verdik parçaları, Zaten bu enjektörler de bu aracın orjinal enjektörleri değil dendi.. şimdi orjinal enjektörler alınıyor.. Turbo ve intercooler takılıp uydurulurken diğer gerekli işlemler yapılmadığı için motor yatak sarmış zaten. motordan kalın yağ çıkması da ayrı bir üzüntü kaynağı oldu.. Daha başka çıkacak bir başka ne kaldı bilmiyorum..

Motor sıfırlama işlemleri devam ediyor..

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66660.20#ixzz2G8qprCdK

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR