Mercedes G vinç yardım !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan srk1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,068

srk1903

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selamlar,

Daha önce fotoğraflarını paylaştığım ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30794.0) aracıma vinç taktırmak istiyorum.

Bodrum'da uygulanmış bir araç gördüm ama konuşma fırsatım olmadı.

Anladığım kadarıyla bu işte tekel warn.

Fakatr merak ettiğim uygulanışı, Eğer taktıran varsa bilgilenmem açısından yardımcı olabilirse sevinirim ...

Etiketler
Ynt: Mercedes G vinç yardım !

Merhaba,

Aynı şekilde bende aracıma winch taktırmak istiyorum, gelişmeleri ve fotoları bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

Belki size yardımcı olur diye birkaç foto ekliyorum.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Selamlar,

Vinç taktırmak isteyen arkadaşlar, G ile vinç gerektirecek zor bir durumda kaldınızmı ? "yoksa diğer araçlara yardım ederim " diye mi taktıracaksınız? Merakımdan soruyorum.

Saygılar,

deeperdiver' Alıntı:
Selamlar,

Vinç taktırmak isteyen arkadaşlar, G ile vinç gerektirecek zor bir durumda kaldınızmı ? "yoksa diğer araçlara yardım ederim " diye mi taktıracaksınız? Merakımdan soruyorum.

Saygılar,

Selamlar,

3 tonluk tekneyi römorkuyla denizden çıkardım banamısın demedi.
Tek araba offroada çıktığım oluyor, malum lazım olursa bikere olur denirya hani, benimkisi o mantık

Şaseye oturan ön ve arak dif havalı kilitli 2007 defenderı çektiğimi biliyorum. Arazide kalmıyacak araç var mı?

Selamlar,

Arkadaşlar ne oldu vinç taktırma işi, uzun süredir bir haber çıkmadı, takipteyim. Ben de düşünmeye başladım da vinç işini....

Saygılar,

deeperdiver' Alıntı:
Selamlar,

Arkadaşlar ne oldu vinç taktırma işi, uzun süredir bir haber çıkmadı, takipteyim. Ben de düşünmeye başladım da vinç işini....

Saygılar,

Selamlar,

Tabor 9k aldım, geçen hafta verdim, taktırma işlemleri sürüyor.
gizlensin istedim, yeni tampon yaptırdım yarına bitecek bir terslik olmazsa, fotoları paylaşacağım.

Merhaba,

Hayırlı olsun, umarım istediğiniz gibi olmuştur. Vinçin ve tamponun maliyetini ve fotolarını bizle paylaşırsanız hepimiz için aydınlatıcı olur.

Cenk

araba dfaha bu akşam geldi, fırsat olduğunda fotolarını çekip yükliyeceğim.
bana komple maliyeti 3.300 ytl oldu.
ama ben orjinalini bozmıyıp yeni tampon yaptırdım.

fotoları çektim ama yükelemede problem yaşıorum, ya galeride ya da benim bağlantıda birşey var. daha sonra tekrar deneyeceğim

temiz olmuş, güle güle kullanın..
yanlız kumanda kutusu konumu kullanışlı değil belirtmek isterim.çamurda suda battığında arac işiniz zor.
benimde kumanda kutum sizinkiyle benzer konumdaydı,ufak bir uğraşı biraz kablo uzattma ile kaput içine taşınıyor.

Merhaba Serkan Bey,

Gerçekten aracınız harika olmuş, bugune kadar gördüğüm en güzel vinç uygulamalarından biri. Plaka olayı süper olmuş, güle güle kullanın.

Aracınızın ön koruma demirini nerde takdırdınız acaba, sadece ön koruma demirinin fiyatını öğrenebilirmiyim?

Görüşmek üzere,

Cenk ÖZATAY

Cenk bey selamlar,

beğenmenize sevindim teşekkürler, başkalarının da görüşleri önemli benim için önemli demek ki beklediğime değmiş ( 10 gün kadar sürdü de )
özellikle sis farını takarken baya düşündüm acab orjialliğini bozar mı diye, çünkü tampon kalınlığı 6 cm olduğundan sığmıyordu, normal farlarının aynaları eskidiğinden de yetersiz kalıyorlardı, yani ihtiyaçtan taktım.

koruma demirini ts otomativden temin edebilirsiniz
aşağıdaki linkte ilanı var

http://www.sahibinden.com/g_serisine_ozel_imalat_koruma_demirleri-75WQQaXQQ9351829WQQpXQQdisplayitem?keyword=mercedes%20g

biraz fiyat kırabilirim belki

çok estetik olmus, gule gule kullanın..