KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Vinç taktırmak isteyen arkadaşlar, G ile vinç gerektirecek zor bir durumda kaldınızmı ? "yoksa diğer araçlara yardım ederim " diye mi taktıracaksınız? Merakımdan soruyorum.
Vinç taktırmak isteyen arkadaşlar, G ile vinç gerektirecek zor bir durumda kaldınızmı ? "yoksa diğer araçlara yardım ederim " diye mi taktıracaksınız? Merakımdan soruyorum.
3 tonluk tekneyi römorkuyla denizden çıkardım banamısın demedi.
Tek araba offroada çıktığım oluyor, malum lazım olursa bikere olur denirya hani, benimkisi o mantık
araba dfaha bu akşam geldi, fırsat olduğunda fotolarını çekip yükliyeceğim.
bana komple maliyeti 3.300 ytl oldu.
ama ben orjinalini bozmıyıp yeni tampon yaptırdım.
temiz olmuş, güle güle kullanın..
yanlız kumanda kutusu konumu kullanışlı değil belirtmek isterim.çamurda suda battığında arac işiniz zor.
benimde kumanda kutum sizinkiyle benzer konumdaydı,ufak bir uğraşı biraz kablo uzattma ile kaput içine taşınıyor.
beğenmenize sevindim teşekkürler, başkalarının da görüşleri önemli benim için önemli demek ki beklediğime değmiş ( 10 gün kadar sürdü de )
özellikle sis farını takarken baya düşündüm acab orjialliğini bozar mı diye, çünkü tampon kalınlığı 6 cm olduğundan sığmıyordu, normal farlarının aynaları eskidiğinden de yetersiz kalıyorlardı, yani ihtiyaçtan taktım.
koruma demirini ts otomativden temin edebilirsiniz
aşağıdaki linkte ilanı var