Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,363
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

[attachment=1]

5548046.jpg

Etiketler

bu g serisinin en hurdası bile gözze hoş ama şu mat renk jant lamba kombinizasyonu böyle arabanın kapımda olmasını istemezdim nedeni daha bugün balkonda arabama bakarken bi baktım şahin geldi sürdü çizdi gitti :mad: bu G yi çizse orda kalırım...

Ne yazıkki bizim milletimizde hainlik ve kıskançlıkta var gakkom.bilerekte çizerler ;)

yaklaşık bir saattir araca bakıyorum..bu nasıl bi güzellik abi..türkçede buna söylenecek güzel bir söz yok..kifayetsizdir aşikta kelimeler..=))

Koltuklar super,Recaro mu Huseyin ? Aracta guzel bir renk uyumu var. Siyah ile acık mavi bir birini tamamlamış. Bu kurt kimin kurdu...

Yeni restorasyonunu www.gwagenclub.com da takip ediyorum,basarılar diliyorum. Dunyadaki forumların yildizi Huseyin kardes ;)

vallaha tam benim istediğim gibi..hatta istediğiminde ötesi..herşey çok yakısmış kurta aşık oldum gerçekten...burası 8 ay yaz 4 ay bahar ben bunla 7/24 gezerim benden baska kimseyide bindirmem..tek koltuk yeter =))

hello mr mehmet. i see you becoming well known in the world too ;) masallah masallah. insallah isler yolunda mehmet abicigim. iyi ki sesini duyduk. konu cabrio
olunca cevap verecegini tahmin etmisdim ;D . gercekten bu kurt cok guzel. renk ilk biraz tuaf gelmisdi ama baktik sonra hosuma gidiyor...

guvenc, sanirim tek koltuk en mantiklisi galiba.

mehmet abi, koltuklar recaro degil, konig kendi urunu. ve cok pahali sanirim kumas ve elektriksiz olani 650 euro civari tanesi. ORC firmasi satiyor.

Thank you Huseyin, tusunami oncesi Japonya Tokyoda Akila adlındaki birine turn signal lights gonderdim, afetten etkilenmemis. Paket eline gecmis, tesekkur etti ( Great ebayer!!!!! Thank you very much. AAA++++++++++++++I'm fine. akila )

I love Japanese because they are honest, may you recover soon about tsunami and quake...
Mehmet

Adamlar gururlu,disiplinli ve sakin, Japonyanin neden kalkindigini ogrendim. Bu olay olmasa idi Akila'nin G Wagen resimlerini isteyecektim. Allah hic kimseye bu felaketi tattirmasin.

kimseye tattırmasın dediğiniz gibi... hüseyin abi araç hakkında biraz detay alabilirmiyim..nasıl böyle bir araca sahip olacagız ...ne yapmamız gerek bunun için..=))

hüseyin bey mesajınızdaki bilgiler için çok teşekkür ederim.

ayrıca müsadeniz olursa beyi aradan çıkarsak hüseyin desem :smiley:
aracın vin numberdan özelliklerini çıkardım.

mailinize yolladım..biraz başınız ağrıtabilirim tecrübeler ve parça konusunda ,tekrar teşekkürler. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR