Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,610
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

mehmet abi sen de sagol abi... p3 clubwagen ne demek.... BURASI TURKIYE !!! ;D

sinan selam kardes. askerligi magusa da mi yaptiniz ? aslinda 86 yilindan sonra [bizim ailece uk'den kibrisa donus yilimizdan sonra ada'ya G serisi ithali hizlandi. ] ancak millet o yillarda
kiymetini bilmiyordu. son 3-4 seneden bu yani G dunya capinda tekrar meshur olmaya baslayinca kibrisda bir hareketlilik basladi. tabii benim, ve bir kac samimi G serisi dostlarimin da
sayesinde G 'ler muthis ataga gecti. ;)

insallah bu canlanma devam eder de KUZEY KIBRIS G CLUB olarak guzel geziler duzenleriz.

yavru vatandan anavatan'a saygilar

huseyin.

resimlere devam !

Etiketler

Ben Güzelyurt Şahinler köyünde askerliğimi yaptım inşallah askerliğimi yaptıpım yerleri , yavru vatanımızı gezmeyi düşünüyorum bakalım nasip. bende suzuki hayranıyım 93-94 senelerinde samurai ve vitara kiralayıp gezmiştik lefkoşe ve güzelyurtta..

Huseyin kardeş biraz mütevazi konuşur, aslinda Kıbrıs Türk kesimine G serisini kabul ettiren ve yayan odur. Ayni zamanda Huseyin bey G Wagen serisinde dünyaca tanınan bir isim ;)
Türkiye ve Türkleri çok iyi tanıtıyor. :smiley:

hus55' Alıntı:
mehmet abi sen de sagol abi... p3 clubwagen ne demek.... BURASI TURKIYE !!! ;D

sinan selam kardes. askerligi magusa da mi yaptiniz ? aslinda 86 yilindan sonra [bizim ailece uk'den kibrisa donus yilimizdan sonra ada'ya G serisi ithali hizlandi. ] ancak millet o yillarda
kiymetini bilmiyordu. son 3-4 seneden bu yani G dunya capinda tekrar meshur olmaya baslayinca kibrisda bir hareketlilik basladi. tabii benim, ve bir kac samimi G serisi dostlarimin da
sayesinde G 'ler muthis ataga gecti. ;)

insallah bu canlanma devam eder de KUZEY KIBRIS G CLUB olarak guzel geziler duzenleriz.

yavru vatandan anavatan'a saygilar

huseyin.

resimlere devam !

cabrio yuvaya geri dondu !

02112011082.jpg

02112011081.jpg

26102011065.jpg

Hüseyin Bey, cabrioda direksiyon solda gibi geldi, bir terslik yok mu sizin oralar için :smiley:

evet kardes, G sol direksiyon. 89 yilinda ithal olmus ,ve o yillarda sol direksiyon araclarin ithsli serbest di. iyi gozetledin ;)

mehemet abi selamalar. ok dogru soyledin. git gide degerleri artiyor da ! :D demek ki kirmizi cabriolarimiz Insallah bir gin bulusacak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR