Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,616
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

mehmet abi sen de sagol abi... p3 clubwagen ne demek.... BURASI TURKIYE !!! ;D

sinan selam kardes. askerligi magusa da mi yaptiniz ? aslinda 86 yilindan sonra [bizim ailece uk'den kibrisa donus yilimizdan sonra ada'ya G serisi ithali hizlandi. ] ancak millet o yillarda
kiymetini bilmiyordu. son 3-4 seneden bu yani G dunya capinda tekrar meshur olmaya baslayinca kibrisda bir hareketlilik basladi. tabii benim, ve bir kac samimi G serisi dostlarimin da
sayesinde G 'ler muthis ataga gecti.

insallah bu canlanma devam eder de KUZEY KIBRIS G CLUB olarak guzel geziler duzenleriz.

yavru vatandan anavatan'a saygilar

huseyin.

resimlere devam !

Etiketler

Ben Güzelyurt Şahinler köyünde askerliğimi yaptım inşallah askerliğimi yaptıpım yerleri , yavru vatanımızı gezmeyi düşünüyorum bakalım nasip. bende suzuki hayranıyım 93-94 senelerinde samurai ve vitara kiralayıp gezmiştik lefkoşe ve güzelyurtta..

Nefis fotolar herkesin eline emeğine sağlık, gözler bayram etti.

Huseyin kardeş biraz mütevazi konuşur, aslinda Kıbrıs Türk kesimine G serisini kabul ettiren ve yayan odur. Ayni zamanda Huseyin bey G Wagen serisinde dünyaca tanınan bir isim
Türkiye ve Türkleri çok iyi tanıtıyor.

Hüseyin Bey, cabrioda direksiyon solda gibi geldi, bir terslik yok mu sizin oralar için

evet kardes, G sol direksiyon. 89 yilinda ithal olmus ,ve o yillarda sol direksiyon araclarin ithsli serbest di. iyi gozetledin

mehemet abi selamalar. ok dogru soyledin. git gide degerleri artiyor da ! demek ki kirmizi cabriolarimiz Insallah bir gin bulusacak ;D