Mereta Yaylası - Uğurköyü Geçişi (Maçahel) Yardım Lütfen.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hypnotod Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,328

hypnotod

Ana Kamp
Merhaba.
Forumda çok fazla aktif değilim.Ancak yardımı edebilecek arkadaşların bir konuda yardımına ihtiyacım var.Bu yaz Maçahel bölgesinde Mereta yaylasından başlayarak büyük dere üzerinden uğur köyüne kadar olan dere ve orman içi patikayı,yapacağıım bir kamp faaliyetinde kullanmak istiyorum.buraya ait gps verisi yada google earth görüntüsü gönderebilecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Mereta Yaylası - Uğurköyü Geçişi (Maçahel) Yardım Lütfen.

http://**.com/files/368055877/ugurkoy_mereta_yaylasi.kmz

2010-03-25_194303.jpg

teşekkürler sayın tarkan.bahsettiğim patika dere içinde dikkatlı bakınca görülüyor.üstteki turuncu renkli işaretli mereta dan uğur a inen araç yolu.1-2 yıllık bir yol.sizin göndermiş olduğunuzda üst kısımda beyaz çizgili olan.burasını maçahelbizimdir adlı internet sitesine sormuştum.patika buymuş onu öğrendim.ama 1-2 yıldır kullanılmıyor olabilir dediler.ama bildiğim kadarı ile tur şirketlerinin bazıları burasını kullanıyor sıkıntı yok demekki.haziran ayını bekliyorum artık.

patika.jpg

güncelleyebilir,benimle paylaşırsanız daha da mutlu olurum,saygılar

tarkan72' Alıntı:
güncelleyebilir,benimle paylaşırsanız daha da mutlu olurum,saygılar

geçen yıl borçka karagölden başlayarak atanoğlu yaylası-beyazsu-yıldız gölü-gorgit yaylası-efeler güzergahına 4 günlük bir kamp yapmıştık arkadaşlarla.yaklaşık 50 km civarı.patikalardan ve orman içlerinden yürüyorsunuz.süper bir rota.isterseniz düşünürseniz burasının gps verileri mevcut..

Bu GPS verilerini paylaşır mısınız bizlerle.?

gtm ve gdb olarak ekteki rar dosyasının içinde..

Ekli dosyalar

• karçal rota.rar
    20 KB · Görüntüleme: 215

Tarkan Bey Merhaba

Meretta yürüyüşünü yapma niyetindeyim,webte dolaşırken bu yazışma dikkatimi çekti.
kmz uzantılı ** linki sanırım google earth dosyası değil mi?
Bu linki güncellemeniz mümkün mü? Teşekkürler
Tayfun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.