KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması
selamlar mehmet abi .
harika otesi bir calisma olmus. [ her zaman ki gibi....] bu urun'u dunya'ya yaymak lazim abi. sen web sitene ilave edin bur an once abi.
ic montesini de bir an once yapip paylasmanizi dor gozle beklerim.
abi, aslinda senin yapman gereken cok onemli bir parca var ki yapmanizi ciddi ciddi oneriyorum. cok dusuk maliyete mal edecgini dusunurum, ve cok guzel surumu olacak bir urun. basarip yaparsaniz kesin 'hot' olur. cok satarsin kesin...
Tesekkurler Huseyin kardes, fourbyfourclub sahibi Vlad benimle bu konuda gorusecek. Yarın ona W463 tail light guards yolluyorum.
Onemli bir urunum daha olacak,yine supriz var.
Selam ve saygilar.
463 arka sinyal korumalari nasildir abi ?
aslinda benim cabrio'nun arka sinyal lambalarini 460 dan 463'u cevirdim ve senden aldigim mukemmel korumalari sokmek mecburuytinde kaldim 463 sinyaller daha genis ya.... delikleri de acik kaldi,bende paslanmaz celik vida takip oyle biraktim. 460 stilinde 463 arka sinyal lamabalari icin koruma yapilabilirmi abi ? yani tahminim 5 cm daha uzun olacak....
yeni urun ne abi....?????
benim sana onerim senin cabrio da bulunan genis ayna kollari abi. pur edition de mevcut onlar, orc de satiyor, ebay.de de var ama oyle para verilmez.... yapma imkaniniz var mi ? olsa, vallah cok satar. aynalari ben cok uyguna buldum bir yerde....
Pur edition ayna kolları nı yapmak basit iş, daima daha iyisini ve sağlamını yaparsan üstünsün.
Arka stop korumaları krom ve siyah renkte çıkar,bunları yapalı yıllar oldu.
Delmeye ihtiyaç yok.
cartop' Alıntı:
Pur edition ayna kolları nı yapmak basit iş, daima daha iyisini ve sağlamını yaparsan üstünsün.
Arka stop korumaları krom ve siyah renkte çıkar,bunları yapalı yıllar oldu.
Delmeye ihtiyaç yok.
selam mehmet abi. sen haklisin da benim merak ettigim su an mevcut eskiden kullandigim 460 tipi korumalarindan olan delikleri kullanarak koruma varmi abi ? 460 koruma tipi 463 koruma isterdim...
pur edition ayna kollari ABD'de cok satar kesin...
W463 için stop korumalari bu sekilde olur.Alternatif yaratılabilir ama sıra dışı olur. Resimdekiler daha şık duracak,bunların krom olanı da var.
Sende pur edition aynalar varsa bana resim gonder.
Selamlar
Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması
Şnorkel başarıyla monte edildi. Hava filtresi kabininin yeri değiştirilmeden yaklaşık 100 cm uzunluğundaki PU100 borusu ile birleştirildi ve işlem tamamlandı.
Sonuç harika,sanki motor performansı ve çekişinde bir artma oldu gibi geldi bana.
Daha önceleri, kaporta delinir mi diye hayıflanıyordum ama böylesi çok daha iyi oldu.
Snorkelinizi gule gule kullanin.eski yorumlara baktim bende ne kirilma ne catlama bir sey olmadi.zaten bir ordu kullaniyorsa arkada arge si saglamdir diye dusunmustum yanilmadim.
Valla Bence benimki daha estetik ) zevk meselesi tabii
motogezgin' Alıntı:
Snorkelinizi gule gule kullanin.eski yorumlara baktim bende ne kirilma ne catlama bir sey olmadi.zaten bir ordu kullaniyorsa arkada arge si saglamdir diye dusunmustum yanilmadim.
Valla Bence benimki daha estetik ) zevk meselesi tabii
Sayın Motorgezgin,size dokundurmak için yazmadım. Vurgulamak istediğim mesaj şu: Daima daha iyisini,daha sağlamını yap,dünya gündemine gir. Benim prensibim bu.
Sizin snorkelinize diyecek bir şey yok, güle güle kullanın ve gayet şık duruyor.
Başta Almanya ve Amerika olmak üzere 55 ülkeye Mercedes Benz G serisi için 30 a yakın ürün satıyorum. Pozitif tepkilerin haddi hesabı yok.
Maksat burada bir uygulamayı paylaşmaktı. İşinizde başarılar