Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,173
Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması

Sayin cartop dokundurdunuz diye aklimdan hic bir sey gecmemisti.ayrica sizin imalatlardan kullanan birisiyim.
Ben bunu zamaninda paylasirken 2 sene olmus bazi arkadaslarla kirilir kirilmaz vs gibi fikirler yurutmustuk saglam oldugunu vurgulamak icin yazdim.boyu posu goruntusu ise zevk meselesi ben daha cok sarisin olanlari sevsemde siyah kullaniyorum

Etiketler

Şnorkel konusunu paylaştığınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum,gerçekten faydalı bir konu oldu.
Kullandığınız şnorkel ile benim kullandığım şnorkel her türlü yağışlı havada içeri su alması imkansız görünüyor. Yağmurlu havada bir kaç gündür gözlem yaptım, böyle bir sorun yok.
Filtre kabininizde bulunana su tahliye deliğini kapatmışsınız, Almanlar bu deliği, derin su geçişinde su alma olasılığına karşı içeri girecek suyun tahliyesi için yapmış diye düşünüyorum.
Şnorkel uygulamasından sonra su tahliye deliğinin bir anlamı kalmıyor. Ben daha kapatmadım ama yakında kapatmam gerekiyor.
Selamlar

Sayin cartop ben sonra actim o deligi hemde kutuya yarim tur attirinca asagi geldi tekrar

Herkese merhaba,

Motogezgin ve cartop'un paylaşımları için teşekkürler.. Ben de kendime göre bir proje ile snorkel uydurma peşindeyim.. Ben başka bir araç için üretilen şnorkel'i bir şekilde G'ye uyarlama yapmaya çalışacağım.. tabii ki fotoğraflarla bunu paylaşacağım.. umarım başarılı olurum..

Bu arada Adana'dan Nazım Bey ve Tarsus Off Road Klubu TORK'tan 3 tane G'ye ORC'nin snorkellerini takmışlar.. Bugün fotoğraflarını gönderdiler sağolsunlar.. 550 euro civarında pahalı snorkeller.. ama güzel olmuş.. hatta hem sağ hem sol tarafa çift şnorkel uygulamaları da var uzun kasa G üstünde.. onu daha çok merak ediyorum aslında..

Bakalım ben ne yapacağım.. )

Sevgiler.

Hüseyin kardeş, dileğini yerine getirdik. Edition Pur aynaladan daha iyisini ve gelişmişini uzun bir çalışmadan sonra Ankarada imal ettik.
.İlgili konu ''Edition Pur aynalar '' başlığında.