Mersin veya Adana Bölgesinde Disco1'e Off-Road Modifikasyonları Yapan Usta Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nucleoss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,768

nucleoss

Yeni Üye
merhaba. ben foruma yeni üye oldum ve o günden beri sürekli konuları ve araçları inceliyorum. virüs benim kanıma da bulaştı galiba... :smiley: benim de hayalimde bir güzel bir disco1 yatıyor ve bunu gerçekleştirmek için araştırmalara başladım. kanımca doğru aracı bulmak işin kolay yönü fakat onu modifiye etmek ve arızalandığında yaptırabilecek usta ve parça bulmak daha zor gibi görünüyor. büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlar için bazı şeylere ulaşmak daha kolay. benim ricam bu bölgede (mersin- adana) disco1 i modifiye eden ve anlayan usta varmıdır?
ilginiz için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Mersin veya Adana Bölgesinde Disco1'e Off-Road Modifikasyonları Yapan Usta Var mı?

nucleoss' Alıntı:
merhaba. ben foruma yeni üye oldum ve o günden beri sürekli konuları ve araçları inceliyorum. virüs benim kanıma da bulaştı galiba... :smiley: benim de hayalimde bir güzel bir disco1 yatıyor ve bunu gerçekleştirmek için araştırmalara başladım. kanımca doğru aracı bulmak işin kolay yönü fakat onu modifiye etmek ve arızalandığında yaptırabilecek usta ve parça bulmak daha zor gibi görünüyor. büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlar için bazı şeylere ulaşmak daha kolay. benim ricam bu bölgede (mersin- adana) disco1 i modifiye eden ve anlayan usta varmıdır?
ilginiz için şimdiden teşekkürler

selam. bende bu tereddütlere sahiptim ve mersin'de yaşıyorum. land rover defenderim var. altyapı olarak zaten disco1 defenderin aynısı. biraz elektroniği fazla ama konforu defendera göre çok iyi :smiley: sanayide jeep marka araçlara bakan ayhan usta var, otofilin arkasında gidip tanışmanızı ve fikir sahibi olmanızı öneririm. ayrıca mezitli tarafında özel land rover servisi görmüştüm ama hiç gitmedim.

modifiyeden kastınız vinç taktırmak ise onu yapacak kişiler var. lastik işleri zaten kolay. şnorkel alsanız montajını yaptırılır kolay. ayrıca aracı yükseltme işlerinide buralarda yapabilecek yerler var.

Ynt: Mersin veya Adana Bölgesinde Disco1'e Off-Road Modifikasyonları Yapan Usta Var mı?

ilginiz için teşekkür ederim.mezitlideki özel servise gittim fakat offroad deyince kalakaldılar. rutin bakımlar harici birşeyler yapmıyorlar galiba. dediğiniz ustaya gidicem. birşeylere başlamadan tam bilgim olsun istiyorum.

benzinli mi dizel mi oalcak kısmetse disco1?

şimdilik benzinli v8 düşünüyorum. bakalım kısmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler