Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,444
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

egeli 34' Alıntı:
gayet güzel geçti ben disco2de rahat uyuyorum arka koltuğuda toplayınca baya geniş oluyor
Bende orta koltuğu eklemelerle yatak haline dönüştürecek bir arkadaş buldum ,bu yaz hallederim inşallah.

Etiketler

Gazi abi beklerim mutlaka diyarbakıra yolunuz düşerse seve seve gezdiririm tek sorun atelyeden kopamazsanız ne yaparız bilmem ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Bende orta koltuğu eklemelerle yatak haline dönüştürecek bir arkadaş buldum ,bu yaz hallederim inşallah.

çok rahat ederseniz ;D

gazi sezer' Alıntı:
sevindim beğendiğine çayırağası, besni expres ve çayırağası yazılarını yazdıracaığım hangi renk olsun?
istersen ben gelince beraber düsünüp karar verelim.nereye,büyüklük,amlem,yazi karekteri,renk, bayagi cok detay var,onun icin.

TUĞRUL' Alıntı:
Gazi abi beklerim mutlaka diyarbakıra yolunuz düşerse seve seve gezdiririm tek sorun atelyeden kopamazsanız ne yaparız bilmem ;D ;D ;D
haftaya istanbul'a gidiyorum umarım istanbuldur demiştirm ama diyarbakır çıktı,hayırlısı bir gün kısmetse gelirim

haklısın çayırağası dediğin gibi kalsın gelince yaparız.bugün telsiz anteninide aldım bilgin olsun

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Hayırlısı diyelim ,hoşçakal hüseyinin yanınagelirsen ara özelden numaramı yolluyorum

ben hemen hemen hergün ordayım, selamlar

Gazi abi elini çabuk tut derim 3 ay sonra emekli olacağım tsk ya veda edeceğim mersine döneceğim inşaallah.

TUĞRUL' Alıntı:
Gazi abi elini çabuk tut derim 3 ay sonra emekli olacağım tsk ya veda edeceğim mersine döneceğim inşaallah.
3 ay içerisinde gelme zor,sana bir kamyon göndereyeim ne varsa yükle gönder; mersin'e gelince beklerim

gazi abi mersine gelince inşaallah görüşürüz kamyona gerek yok ben sana resimlerini getiririm ;D ;D ;D ;D aramızda kalsın defenderi sevmeme rağmen sırf dedikodu olur diye almadım

TUĞRUL' Alıntı:
gazi abi mersine gelince inşaallah görüşürüz kamyona gerek yok ben sana resimlerini getiririm ;D ;D ;D ;D aramızda kalsın defenderi sevmeme rağmen sırf dedikodu olur diye almadım
anlıyorum sizi iyi yapmışsınız emekli olunca alırsınız mersin'de toplarız.

bu yönden mutlu olmalısın. hoşcakal. ;D ;D