hatirliyormusun?ben sana ben bu isi yapabilirim diye,cünkü biz bu isi sevdik,sevincede en güzelini yaparsin.ben 6x6 istiyorum.gerisi tefarruat, tamammi?karavan yapacagiz.
hatirliyormusun?ben sana ben bu isi yapabilirim diye,cünkü biz bu isi sevdik,sevincede en güzelini yaparsin.ben 6x6 istiyorum.gerisi tefarruat, tamammi?karavan yapacagiz.
Onun güzelliği orijinalliğindeydi. Arka kapı camına yapıştırdığım Defender sticker'ından başka sonradan ya da farklı olan hiçbir şeyi yoktu. Gerçi aldığımda vardı ama ilk işim sonradan takılma aksesuarları söküp atmak olmuştu İbrahim (yeni sahibi) orijinaline sağdık kalarak daha da bir güzelleştiriyor onu
Güzelleştirme mi?
En son halini görsen ağlarsın ;D
Ama tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi bir değişim geçirecek yakında, metamorfoz devam ediyor.
Belki eskisi gibi sade olmayacak ama şık bir araç olacak. Çünkü herşeyi özenle yapılıyor.
Benim bu işte en çok önem verdiğim konu güvenlik!
Bu yüzden roll-cage olamzsa olmazlardan.
Onu bitiridik ve üzerinde çok güzel durdu.
Hafta içinde de ciğerlerini söktük ;D Motor-şanzıman vs ne varsa indi..
Bundan sonrası artık Hacı Ustanın ellerine kaldı.
aslinda canim bunlari istedide,yoklugun gözü kör olsun chivas,la idare ediyoum.söz veriyormusun?defenderin üst katinda(üstünde)bunlardan hazilayacakmisin.?sartim bu yoksa gelmem.
Güzelleştirme mi?
En son halini görsen ağlarsın ;D
Ama tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi bir değişim geçirecek yakında, metamorfoz devam ediyor.
Belki eskisi gibi sade olmayacak ama şık bir araç olacak. Çünkü herşeyi özenle yapılıyor.
Benim bu işte en çok önem verdiğim konu güvenlik!
Bu yüzden roll-cage olamzsa olmazlardan.
Onu bitiridik ve üzerinde çok güzel durdu.
Hafta içinde de ciğerlerini söktük ;D Motor-şanzıman vs ne varsa indi..
Bundan sonrası artık Hacı Ustanın ellerine kaldı.
Ben ustaya yaptırdım. 8 noktadan şasiye bağlantı yaptık. Yük bütün arabaya yayıldı
Borular kıvrılıp kaynaklanmış doğalgaz borusundan değil.
Gebze'den özel çelik çekme boru getirdik. Matkapla bile zor deliniyor.
Buna rağmen ağrılığı az oldu. Tüm roll-cage'i 2 kişi kaldırabiliyor.
Ben ustaya yaptırdım. ı8 noktadan şasiye bağlantı yaptık. Yük bütün arabaya yayıldı
Borular kıvrılıp kaynaklanmış doğalgaz borusundan değil.
Gebze'den özel çelik çekme boru getirdik. Matkapla bile zor deliniyor.
Buna rağmen ağrılığı az oldu. Tüm roll-cage'i 2 kişi kaldırabiliyor.