buralardayım abi. akşamüstü 19 gibi elektrikçiye bende uğradım. boyası bitmiş yavruyu gördüm ;D şnorkel de iyiydi, göstergelerin ışılarıda, deri torpido kaplamasıda. Allah nazardan saklasın, kazasız belasız binesiniz.
iste bana bunu göstermeyecektin .biliyorsun gecmisim karavancilik. 2 sefer tr geldim.iste ben bunun pesindeyim .hayat bu .ben ne yapacagim evi barki .benim evim her yer olmali .ben sinir tanimiyorum. biliyorsun tanimadimda.
iste bana bunu göstermeyecektin .biliyorsun gecmisim karavancilik. 2 sefer tr geldim.iste ben bunun pesindeyim .hayat bu .ben ne yapacagim evi barki .benim evim her yer olmali .ben sinir tanimiyorum. biliyorsun tanimadimda.
daha yolun yarisindayim,sabah 5 de kalkmam lazim,amma hayellerim var.iskalama sansim,da yok .ölünce zaten cok uyuyacagiz. yavruyla buralara gelecegim. almanlar onu bekliyor.bütce 100 kadar sinirsiz.ölünce götüreceksem?sinir koyum.yasam bir sefer,baska sansimiz yok.iskalamayalim....
sana iyi geceler ,elektrikciyi tanimiyorum amma yinede selam söyle,gelirsem tanisiriz,onunla daha cok isimiz olacak.alihani(oglun)yerime koklayarak öp.hosca kal..