Merhaba arkadaşım,
Sende bu sevgi ve aşk varken hele öylede bir abi varken (Allah ayırmasın) 6x6 karavandan ister bence şimdiden başlada görünce şaşırsın.
Ne yalan söyleyeyim 6x6 karavan benimde hoşuma gitti amma,amması ne biliyormusun annemle babam bana erkek kardeş yapmamışlar.o nedenle bana öyle bir alet yapacak kardeşim yok.Sizinki gibi sofrayı ben kurup ben oturup yerdim arkadaşalrımla enbüyük özlemim varya bir erkek kardeşim olsada oturup karşılıklı dağıtsak.Babam da tek onun hiç kardeşi yok.Şükürler olsun iki bacım var.Allah sizleri ve sizin gibileri nazardan saklasın.Biliyormusunuz birbiriyle dargın olan erkek kardeşlerle hiç dostluk yapmadım ne masalarına oturdum ne masama oturttum o tiplerle işim olmaz olamaz.
Sizlere afiyet şeker olsunda tepsideki kelleler varya kelleler ben şimdi uzaktan seyredebiliyorum.Gerçi kelleler biraz üzgün gibi görünüyordu veya banamı öyle geldi.Tabi sizler o tür şeyleri ziyan etmezzsiniz ziyan etmekte zaten günahtır.Afiyet olsun.
Kalın sağlıcakla.
[/quot
sisdağlı selam, dün çok yorgundum ve sabah erken kalkıyorum,görüşemedik.beni uyarmıştınız abiniz görmesin 6x6 yı diye dediğiniz gibi oldu gördü ve istiyor,allah bacılarına uzun ömür versin bizler hep kardeşiz hep beraber oturur içeriz çayırağasının dediği gibi çigköftede yaparım,gecenin ilerlayen saatlerinde fırından kelleri çıkartırız.