Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,360

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Gazi kardeş,
Derneği kurunca benide fahri üye kabul edersiniz herhalde nede olsa bir dönem Mersin'in suyunu içtim fahri üyelik hakkı kazandım sanırım.
Kalın sağlıcakla.
memnuniyetle kabul ederiz,defender için söylenecek en güzel sözleri sözleri söylemiş biri olarak fikirlenize ihtiyacımız var.

Gazi kardeş,
Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Önce şimdiki arabam Ford Rancer 4X2 ile daha sonra enbüyük aşkım DEFENDER ile ülkemizi gezmek niyetindeyim.
Kamyoneti seviyorum belkide çift kabin DEFENDER bile olabilir.SİSDAĞI'na giderken yoldan çıkmak hoşuma gidiyor.Bakarsınız beraberce belki TOROSLAR'ı gezeriz.Ben genelde proğramsız yaşarım.Her an her yerde olabilirim.
Kalın sağlıcakla.

sizinle aynı düşüncedeyiz,bizde ülkemizin güzel yerlerini gezmek istiyoruz;torosların eteğindeyiz ama bir kaç yaylasından başka yer bilmiyoruz,hep beraber gezeriz karadeniz ve torosları.

çayırağası bana resimde gördüğün amartisorden lazım, bu mutfak biliyorsun alman malı mikrodalga kapağının amartisörü ikiside bozulmuş kapak yukarıda durmuyor,buralarda bulunmuyor.
http://www.stabilus.com/de/

birkaç fotoğrafta benden olsun
4 runner ve ktm adventure

defender inceleme ekibi ;D

hamdi abinin gözbebeği

gazi abi, bora bey iyi akşamlar, fotoğraflar için teşekkürler ikinizede, araç ne zaman araziye çıkıyo, güzel bi organizasyon yapalım artık

alihay' Alıntı:
gazi abi, bora bey iyi akşamlar, fotoğraflar için teşekkürler ikinizede, araç ne zaman araziye çıkıyo, güzel bi organizasyon yapalım artık
iyi akşamlar ali
05/05/2010 gibi aracın sahibi geliyor yurtdışından o zamana kadar sen belirle bir yer.

selamlar. gazi abi istanbula gittiğinde defender aksesuarları ile ilgili bir katalog falan bulursan almayı unutma. port bagaj, sis fari ,eğim göstergesi.

bora1071' Alıntı:
selamlar. gazi abi istanbula gittiğinde defender aksesuarları ile ilgili bir katalog falan bulursan almayı unutma. port bagaj, sis fari ,eğim göstergesi.
kayalar oto'ya uğramayı düşünüyorum,zaman bulursam

gazı abı bu 6x6 sevdası nerdenc ıktı yha ben burda dolasıyordum kampusun ıcınde bırtane as 250 6x6 gordum bak ıstersen sanada yapalım