Merhaba Gazi kardeş,
Derneği kurunca benide fahri üye kabul edersiniz herhalde nede olsa bir dönem Mersin'in suyunu içtim fahri üyelik hakkı kazandım sanırım.
Kalın sağlıcakla.
Gazi kardeş,
Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Önce şimdiki arabam Ford Rancer 4X2 ile daha sonra enbüyük aşkım DEFENDER ile ülkemizi gezmek niyetindeyim.
Kamyoneti seviyorum belkide çift kabin DEFENDER bile olabilir.SİSDAĞI'na giderken yoldan çıkmak hoşuma gidiyor.Bakarsınız beraberce belki TOROSLAR'ı gezeriz.Ben genelde proğramsız yaşarım.Her an her yerde olabilirim.
Kalın sağlıcakla.
Gazi kardeş,
Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Önce şimdiki arabam Ford Rancer 4X2 ile daha sonra enbüyük aşkım DEFENDER ile ülkemizi gezmek niyetindeyim.
Kamyoneti seviyorum belkide çift kabin DEFENDER bile olabilir.SİSDAĞI'na giderken yoldan çıkmak hoşuma gidiyor.Bakarsınız beraberce belki TOROSLAR'ı gezeriz.Ben genelde proğramsız yaşarım.Her an her yerde olabilirim.
Kalın sağlıcakla.
sizinle aynı düşüncedeyiz,bizde ülkemizin güzel yerlerini gezmek istiyoruz;torosların eteğindeyiz ama bir kaç yaylasından başka yer bilmiyoruz,hep beraber gezeriz karadeniz ve torosları.
selamlar. gazi abi istanbula gittiğinde defender aksesuarları ile ilgili bir katalog falan bulursan almayı unutma. port bagaj, sis fari ,eğim göstergesi.
selamlar. gazi abi istanbula gittiğinde defender aksesuarları ile ilgili bir katalog falan bulursan almayı unutma. port bagaj, sis fari ,eğim göstergesi.