Merhabalar arkadaşlar,
Bizi bu hale ne getirdi işte o arkadaşımız söyledi.Rüşveti alan namussuz ya veren bence ondan daha namussuz.
Ben yaklaşık 30 yıl rüşvetin en yaygın olduğu kurumlardan birinde çalıştım alıp bir kısmını amire vermediğim için çok sürgün edildim.Örnekmi karşı masamda oturan (bizler işimşimiz gereği bir odada 5-6 kişi oluruz) yüzümüz birbirimize bakar karşı masada oturan arkadaşımla maaşlarımız aynı ikimizinde eşi hemen hemen aynı parayı alırlar konuştuğumuzda arkadaşım ne kendi nede eşinin ailesinden bir yardım aldığını aksine onlara para verdiğini anlatırdı.Bu arkadaşın İstanbulda bildiğm 3 evi arsaları Edremit-Ayvalık tarafında 2 tane yazlığı biri müstakil bahçeli bende ayın sonunu zar zor getiriyorum sağolsunlar babam kayınpeder kiraları alınca veriyor.İkimizde emekli olduk benim hala borcum var o arkadaşın çok parası var.Ama ne var biliyormusunuz ben elim arkada kafam dik geziyorum o köşelerden geçiyor.
İnanın hak edilmeden kazanılan para mutlaka bir vesile ile çıkıyor buna kaç defa şahit oldum eminim sizlerde şahit olmuşsunuzdur,şöyle bir bakın göreceksiniz.
Kalın sağlıcakla.