Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,360
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

orhan bey ben 6x6 sızde sanıyordum sıozde bendemı sanıyorsunuz galıma mesajı tam anlamadınız yada ben anlatamadım kusarab kmayın ben sızdekı 3000 tdi defenderı 6x6 sanıordum

Etiketler

BaXSeS' Alıntı:
orhan bey ben 6x6 sızde sanıyordum sıozde bendemı sanıyorsunuz galıma mesajı tam anlamadınız yada ben anlatamadım kusarab kmayın ben sızdekı 3000 tdi defenderı 6x6 sanıordum

daha öncede iş yaptırdığım ve memnun kaldığım mertex diye bir iç dizayn döşeme firmasına teslim ettim aracı (araç demek çok yalın geliyor bir isim bulmamız lazım) yaklaşık 1 saat oturdum Eyub adında firma yetkilisi arkadtaşla , çalışmalarını izledim şaşırdım işcilik harika şanslı insanım ben; işinde profesyonel kişilerle tanıştım

sisdagili61' Alıntı:
İyi akşamlar Gazi kardeş,
Koltuklar gayet şık olmuş ustanın ellerine sağlık Allah nazardan saklasın.
Kalın sağlıcakla.
sisdağlı teşekkür ederim, işinn uzmanı arkadaşlar temiz iş çıkacağa benziyor

10 gün aramadan sonra zemin alimunyum döşeyecek arkadaşlarıda buldum,iş yerlerinde bükme makinasıda var.

çayırağası.! diyorumki, sisdağlı demişdi ya.. "Defender zeytin ağacına benzer toruna kalır" bizde aracın adını zeytin veya torun koyalım; yada başka isim bulalım bir ismi olsun.

gazi sezer' Alıntı:
çayırağası.! diyorumki, sisdağlı demişdi ya.. "Defender zeytin ağacına benzer toruna kalır" bizde aracın adını zeytin veya torun koyalım; yada başka isim bulalım bir ismi olsun.
o koltuklar mi takilacak,öyleyse cok güzel olmuslar.isim düsünemiyorum,daha yolun yarisindayiz,bitsinde bakalim bir isim bulalim.amma bir gercek varki ne yapilsa yakisiyor.gözüm baska arac görmüyor,disarda gözlerim hep defender ariyor.burada kullananlarin cogunluguda bayanlar,yoksa yanlislikla bayan aracimi aldik.?

o koltular vito koltukları yapıyorlardı çekmemi istedi eyub usta, bende çok beğendim istiyorsan gördüğün koltuklardan olabilir, tavan rengi bej deri

bizde bayan şoför kullanırız.

gazi sezer' Alıntı:
o koltular vito koltukları yapıyorlardı çekmemi istedi eyub usta, bende çok beğendim istiyorsan gördüğün koltuklardan olabilir, tavan rengi bej deri
bence pahali olur,gerekte yoktur.hatirladigim kadariyla bizim koltuklarda fena degiller.

gazi sezer' Alıntı:
muzaffer aradımı ne yaptın
muzafer almanya,ya girmis,yarin sabah bize 70 km yakindan gecip firansaya devam edecekmis,sabah 9 gibi yanina gidip defenderin vincini teslim edecegim.büyük ihtimalle gelecek hafta sonu mersinde olur.bazi araclar da simdiki tamponun altina monta etmisler,bakarsiniz nasil olacak.

Hamdi SEZER' Alıntı:
bence pahali olur,gerekte yoktur.hatirladigim kadariyla bizim koltuklarda fena degiller.
l
yeniden koltuk yapılsa belki pahalı olabilir ama buna sadece giydirme yapacak, o aşama gelsin bir bakarız.