Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 121,122
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

alanya3365' Alıntı:
gazi bey merhaba
elinize sağlık gerçekten güzel bi iş çıkartmışsınız allah kazasız belasız binmenizi nasip etsin hayırlı olsun.
Hüseyin kardeş teşekkür ederim, bende ilk kez topluyorum araç abimin, mersin'e beklerim.

Etiketler

Merhaba gazi bey,
Afiyet şeker olsun.Yemeği hakkıyla yiyen adamı hem severim hem saygı duyarım.Öyle didikleyenle hiş işim olmaz.
Ömrünüz uzun olsun afiyetle yiyin.Yemek yakışır bazılarına.
Kalın sağlıcakla.

teşekkür ederim, sisdağında kavurma ve rakı içmiş biri olarak,bir gün bir yerlerde hep beraber içmek dileklerimle.kendinize iyi bakın

inşallah abi nasip diyelim seninde alanyaya yolun düşerse beklerim.

afiyet olsun kardes,istanbulun tadini cikarmissiniz.iki günde olsa iyi gelmistir.ne oldu,parcalari alabildinmi?

Hamdi SEZER' Alıntı:
afiyet olsun kardes,istanbulun tadini cikarmissiniz.iki günde olsa iyi gelmistir.ne oldu,parcalari alabildinmi?
sağol abi teşekkür, içmekten gezmekten parça almaya fırsat kalmadı, tekrar giitmemiz gerekiyor. ;D

gazi sezer' Alıntı:
sağol abi teşekkür, içmekten gezmekten parça almaya fırsat kalmadı, tekrar giitmemiz gerekiyor. ;D
almanyadan yeni bir defender getirseydim,daha ucuza sahip olurdum.defender parcasi satan dükkanlar kumkapi,yami toparlanmislar,oradan baska yerlere gitmeye zaman bulamadiniz.bu ne bicim bir is benim aklim almadi.bir parcaya 3-4 kisimi gidilir sizin oralarda.

neyse ic dösemelerden sonra siz biraz dinlenin.parca alma isini durdurun.böyle üst bagajlardan yapilsin desem,iflasimi ilan etmem lazim.ben gelince bu model yani alt zemini böyle saglam,yaptira biliriz herhalde.sanayide ustalarla zaman gecimenin tadini birazda ben cikarayim.bak nasil uygun fiyata yapiliyormus.

işin aslı şöyle, istanbul'a gelmişken yapmadan dönme diye bilgiğim şeyleri önce yapalım dedik, ve öylede yaptık tam sinyal aklımıza geldi ucak sabiha gökçenden kalkacağı için anca yetişeceğimiz içiin ucağı kaçırmayalım dedik.

olanıda istanbul'da harcadık zaten para kalmadı, arka taraf çekyat gibi olacak yeri ve üst kısmı sana bırakıyoruz, sana beraber çalışacağın bir demirci buldum.