KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba gazi bey,
Afiyet şeker olsun.Yemeği hakkıyla yiyen adamı hem severim hem saygı duyarım.Öyle didikleyenle hiş işim olmaz.
Ömrünüz uzun olsun afiyetle yiyin.Yemek yakışır bazılarına.
Kalın sağlıcakla.
Merhaba gazi bey,
Afiyet şeker olsun.Yemeği hakkıyla yiyen adamı hem severim hem saygı duyarım.Öyle didikleyenle hiş işim olmaz.
Ömrünüz uzun olsun afiyetle yiyin.Yemek yakışır bazılarına.
Kalın sağlıcakla.
almanyadan yeni bir defender getirseydim,daha ucuza sahip olurdum.defender parcasi satan dükkanlar kumkapi,yami toparlanmislar,oradan baska yerlere gitmeye zaman bulamadiniz.bu ne bicim bir is benim aklim almadi.bir parcaya 3-4 kisimi gidilir sizin oralarda.
neyse ic dösemelerden sonra siz biraz dinlenin.parca alma isini durdurun.böyle üst bagajlardan yapilsin desem,iflasimi ilan etmem lazim.ben gelince bu model yani alt zemini böyle saglam,yaptira biliriz herhalde.sanayide ustalarla zaman gecimenin tadini birazda ben cikarayim.bak nasil uygun fiyata yapiliyormus.
almanyadan yeni bir defender getirseydim,daha ucuza sahip olurdum.defender parcasi satan dükkanlar kumkapi,yami toparlanmislar,oradan baska yerlere gitmeye zaman bulamadiniz.bu ne bicim bir is benim aklim almadi.bir parcaya 3-4 kisimi gidilir sizin oralarda.
işin aslı şöyle, istanbul'a gelmişken yapmadan dönme diye bilgiğim şeyleri önce yapalım dedik, ve öylede yaptık tam sinyal aklımıza geldi ucak sabiha gökçenden kalkacağı için anca yetişeceğimiz içiin ucağı kaçırmayalım dedik.
neyse ic dösemelerden sonra siz biraz dinlenin.parca alma isini durdurun.böyle üst bagajlardan yapilsin desem,iflasimi ilan etmem lazim.ben gelince bu model yani alt zemini böyle saglam,yaptira biliriz herhalde.sanayide ustalarla zaman gecimenin tadini birazda ben cikarayim.bak nasil uygun fiyata yapiliyormus.
olanıda istanbul'da harcadık zaten para kalmadı, arka taraf çekyat gibi olacak yeri ve üst kısmı sana bırakıyoruz, sana beraber çalışacağın bir demirci buldum.