Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,898
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

alihay' Alıntı:
gazi abi çok güzel olmuş araç ne zaman çıkıyoz araziye ?
hafta içi vinç takılması gibi işeri var bu haftadan sonra program yapalım, sen deneyimlisin ali bizi toroslara doğru gezdir

Etiketler

rotayı söylüyorum mersin gözne den cehennem deresi oradan çamlıayayla papazın bahçesi tarsus mersin

Araç çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin çamuru bol olsun. ;D ;D ;D

alihay' Alıntı:
rotayı söylüyorum mersin gözne den cehennem deresi oradan çamlıayayla papazın bahçesi tarsus mersin
çok güzel olur, cehennem deresi merak ettiğim yerdi,çamlıyayla'ya 20 yıl önce gitmiştirm.

TUĞRUL' Alıntı:
Araç çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin çamuru bol olsun. ;D ;D ;D
teşekkür ederim, allah kerkesin gönlüne göre versin, sizinde çamurunuz bol olsun,aracın yanından ayrılmak istemiyorum eve çıkarılabilse eve çıkaracağım

Gazi abiciğim yazın yayla gezilerimiz güzel oluyor hele klavuzun acemi olursa daha renkli oluyor örnek kapuzbaşı şelaleleri gezimiz çok renkliydi arşive bakarsanız görürsünüz.

TUĞRUL' Alıntı:
Gazi abiciğim yazın yayla gezilerimiz güzel oluyor hele klavuzun acemi olursa daha renkli oluyor örnek kapuzbaşı şelaleleri gezimiz çok renkliydi arşive bakarsanız görürsünüz.
sizinle daha önce yaşıztık eski kayıtları arıyorum, tanışmak görüşmek aynı organızasyon içerisinde olmak isterim..

inşaallah güzel gezilerimiz olacak ben bir döneyim mersine yeni bir grup oluşumu yaparız tarsustan arkadaşlarda bekliyor kulüp kurmak için.Tarsustan arkadaşlarla yaptığımız en son etkinlik tarsus habar onlinede var bakarsanız arkadaşlarıda tanıma imkanı bulursunuz.

sabırsızlıkla bekliyoruz en son görüşmemizde 3 ay sonra oradayım demiştiniz 1 ayı geçti , nereden bakacağım.? bu tarsus haber online.

direk googleye yazın tarsus haber online diye çıkar sayfa içindende ofroad gezisi diye yazın çıkar.

tarsus haber online içinde gezenbilir diye arayın çıkıyor.

ortada kamuflaş montlu olan benim videoyuda seyrettinizmi.