Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 121,181
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

lns' Alıntı:
Bu kadar sayfa okunur mu, okuduk işte

Hayırlı olsun iyi iş olmuş. Bir de karavan olsaydı bu defender tadından yenmeyecekti. Darısı başımıza.
daha iyileri sizlerin olur iinşallah, hikayeyi okuduğunuzada sevindim, gezilerie bekleriz.

Etiketler

selam, komutanım off road derneği olarak bizimde bir çalışmamız var bilmiyorum formlardan bilginiz oldumu.? dernek tüzüğünü dahi hazırlattık kurucu üyeleri belirliyoruz inşallah geldiğinizde fikirlerinize başvururuz.

az da olsa 2 kücük gezi yaptik .tadi damagimda kaldi,güzel oldu .tabi biraz daha fazla arac olsaydi dahada iyi olurdu.büyük ihtimalle temuz un sonuna dogru mersinde olacacagim.dernek düsünceside cok güzel,bizimkilerde düsnüyorlardi bazi hazirliklarida yapmislardi..kal saglicakla.

lns' Alıntı:
Bu kadar sayfa okunur mu, okuduk işte

Hayırlı olsun iyi iş olmuş. Bir de karavan olsaydı bu defender tadından yenmeyecekti. Darısı başımıza.
allah sanada nasip etsin arkadasim sagol.daha aracta islem bitmedi,zamanim yetmedigi icin biraz mola verdik.hedefimizde araci karavana dönüstürmek var.benim hobilerimden bir taneside karavancilik.kalin saglicakla.

Hamdi abi mersin bu konuda çok zayıf kalmıştı inşaallah arkadaşların ve sizlerinde desteğiyle bu çabalarımız boşa çıkmaz kurarız derneğimizi bakarız keyfimize ;D ;D ;D

gazi sezer' Alıntı:
daha iyileri sizlerin olur iinşallah, hikayeyi okuduğunuzada sevindim, gezilerie bekleriz.

O taraflar biraz uzakca ama defender bahanesiyle kaçabilirim gibi Mersinde sıkı bağlantılarım varken çok sevdiğim bir büyüğümü yenice kaybettim.

Hamdi SEZER' Alıntı:
allah sanada nasip etsin arkadasim sagol.daha aracta islem bitmedi,zamanim yetmedigi icin biraz mola verdik.hedefimizde araci karavana dönüstürmek var.benim hobilerimden bir taneside karavancilik.kalin saglicakla.

Çok teşekkürler, benim aklımdaki durum aslında tam sizde olanlar. 4x4 karavan.

takipteyim,Saygılar...

Ellerinize sağlık sonunda toplayıp gezi bile yapmışsımız,Allah kaza bela vermesin ,güle güle kullan gazi ,abinde mutludur inşallah.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Ellerinize sağlık sonunda toplayıp gezi bile yapmışsımız,Allah kaza bela vermesin ,güle güle kullan gazi ,abinde mutludur inşallah.
teşekkürler, çok güzel duygularmış bunlar tabiiki çok mutlu, bir gece üzerinde yıldıızları seyrederekten yattı, vazgeçilmezi oldu abimin defender

gazi sezer' Alıntı:
teşekkürler, çok güzel duygularmış bunlar tabiiki çok mutlu, bir gece üzerinde yıldıızları seyrederekten yattı, vazgeçilmezi oldu abimin defender

Önemli olanda bu değilmiydi zaten,ön far koruyucunun vidasını bulmuşsun maşallah.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Önemli olanda bu değilmiydi zaten,ön far koruyucunun vidasını bulmuşsun maşallah.
sağolsun tuğrul arkadaş getirdi vidayı, bir gün yolunuz dürşerse mersin'e yakından görebilirsiniz neler yaptığımızı, inanın bana yarışmaya soksak dereceye girer defender, bakarsınız bir gezide düzenleriz.

biryerlerde herhangi bir gün karşılaşacağımıza inanıyorum ilgi alanları insanları birbiri ile karşılaştırır diye düşünüyorum.

10.enduroclub festivali bitti gazi abi. işin güzel yanı enduro yarışı pistine bilecik offroad kulübün araçlarının yarış sonrası girmesi oldu. birkaç foto.

devamı motorsiklet bölümüne açacağım konuda. 3.fotoğrafta zorbey kutlaması(jack ile)gazi abi son fotoğraf bir şeyler çağrıştırdımı birde sonu 01 olsaymış tam olacakmış yahu.