KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam Hamdi abi benim günüm azaldı temelli döneceğimde sen ne zaman döneceksin Mersine kamplı gezileri özledim inşaallah güzel keşifler yapacağız yeni amblemimiz çiziliyor yakında sizlerin beğenisine sunacağım ÇUKOFF doğacak allahın izniyle. ;D ;D ;D
selam, komutanım off road derneği olarak bizimde bir çalışmamız var bilmiyorum formlardan bilginiz oldumu.? dernek tüzüğünü dahi hazırlattık kurucu üyeleri belirliyoruz inşallah geldiğinizde fikirlerinize başvururuz.
Selam Hamdi abi benim günüm azaldı temelli döneceğimde sen ne zaman döneceksin Mersine kamplı gezileri özledim inşaallah güzel keşifler yapacağız yeni amblemimiz çiziliyor yakında sizlerin beğenisine sunacağım ÇUKOFF doğacak allahın izniyle. ;D ;D ;D
az da olsa 2 kücük gezi yaptik .tadi damagimda kaldi,güzel oldu .tabi biraz daha fazla arac olsaydi dahada iyi olurdu.büyük ihtimalle temuz un sonuna dogru mersinde olacacagim.dernek düsünceside cok güzel,bizimkilerde düsnüyorlardi bazi hazirliklarida yapmislardi..kal saglicakla.
allah sanada nasip etsin arkadasim sagol.daha aracta islem bitmedi,zamanim yetmedigi icin biraz mola verdik.hedefimizde araci karavana dönüstürmek var.benim hobilerimden bir taneside karavancilik.kalin saglicakla.
Hamdi abi mersin bu konuda çok zayıf kalmıştı inşaallah arkadaşların ve sizlerinde desteğiyle bu çabalarımız boşa çıkmaz kurarız derneğimizi bakarız keyfimize ;D ;D ;D
O taraflar biraz uzakca ama defender bahanesiyle kaçabilirim gibi Mersinde sıkı bağlantılarım varken çok sevdiğim bir büyüğümü yenice kaybettim.
Hamdi SEZER' Alıntı:
allah sanada nasip etsin arkadasim sagol.daha aracta islem bitmedi,zamanim yetmedigi icin biraz mola verdik.hedefimizde araci karavana dönüstürmek var.benim hobilerimden bir taneside karavancilik.kalin saglicakla.
10.enduroclub festivali bitti gazi abi. işin güzel yanı enduro yarışı pistine bilecik offroad kulübün araçlarının yarış sonrası girmesi oldu. birkaç foto.
devamı motorsiklet bölümüne açacağım konuda. 3.fotoğrafta zorbey kutlaması(jack ile)gazi abi son fotoğraf bir şeyler çağrıştırdımı birde sonu 01 olsaymış tam olacakmış yahu.