KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gazi abi bora ile iyi gezmişsin abi walla ne yalan söyleyim benimde canım çekti şimdi arabam biter bitmez alip geleceğim şimdiden sabırsızlanıyorum görüşürüz abi motorunda hayırlı olsun bende abim merak sardı oda 2009 suzuki intruder marka aldı abi kısmetse 3 temmuzda sınav var ehliyet alacak tanıştırırım seni bir ortak tarafımız daha oldu seninle bak hadi bakalım salıcakla kal
Gazi abi bora ile iyi gezmişsin abi walla ne yalan söyleyim benimde canım çekti şimdi arabam biter bitmez alip geleceğim şimdiden sabırsızlanıyorum görüşürüz abi motorunda hayırlı olsun bende abim merak sardı oda 2009 suzuki intruder marka aldı abi kısmetse 3 temmuzda sınav var ehliyet alacak tanıştırırım seni bir ortak tarafımız daha oldu seninle bak hadi bakalım salıcakla kal
İbrahim her zaman bekleriz büyük bir keyfle aramıza, araçın güzel oluyor hayırlı olsun, ortak noktalarımız çok evet motor abimin ben de merak saldım biniyorum 3 temmuzda bende sınava giriyorum
sabah motorla,ögleden sonra defenderle,harika birgün gecirmissiniz.ibrahimin dedigi gibi buralardan imrendik.allah saglik verirse daha ne geziler yapariz,toroslari gez gez bitmez.
sabah motorla,ögleden sonra defenderle,harika birgün gecirmissiniz.ibrahimin dedigi gibi buralardan imrendik.allah saglik verirse daha ne geziler yapariz,toroslari gez gez bitmez.
selam eşsiz sohbetleri sıcaklıkları misafirperverlikleri için mersin grubuna çok teşekkür ederim harika iki defender ve sahibiyle tanıştım
3-4 saat rakı balık eşilğinde defender off-road ve gezenbilirden konuştuk ve sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşçasına
gazi abinin kornası tatlıcı ruhi SANTA IRAS devrim dostum boranın mürüvveti o günün unutulmazlarındandı
dün yazamadım özür gece 03:00 de çıktım mersinden sabah kayseriden fren balatası amartisör ve merkez tamir takımı aldım sivasa 12:00 geldim akşama kadar dükkanda işler 20:00 da yattım sabah 7:00 kalktım