KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çayırağası güzel bir gün geçirdik, çamlıyaylaya tarsus tarafından gittik geziye tarsus beyazı üzüm yiyerek başladık, öncelikle ( meteeor ) sefa arkadaşımız çamlıyaylada emniyet mensubu gezenbilir üyesi bir Tokat'lı arkadaş ben tanışmamıştım daha önce, bora telefonlaştı yolda olduğumuzu söyledi sağolsun sefa arkadaşımız bize güzel bir tava hazırlamış birde çamlı yayla manzaralı özellikle kale manzaralı bir yere götürdü orada tava yedik, tekrar teşekkür kesene bereket kardeşim bir misafir anca bu kadar güzel ağırlanırdı.
3 jeep, 2 lr defender ve 1 lada nivadan oluşan ekibimizle 22/08/2010 günü gerçekleştirdiğimiz geziden fotoğraflar. çamlıyayladan 2850 metre rakıma zorlu bir yolculukla ulaşıldı. gazi abinin yaptığı nefis tava sonrası çiniligöle yürüyüş yaplıldı. bugün ise yorgunluk bolca var ;D
bora ekibi yine kurmuşsun fotolarda güzel hani haberimiz olsaydı yakındık gelirdik birde aracımızla deneme yaptık çamlıyayladaydık alacağın olsun kardeş
yuv sen plaka evrak işleri ay sonuna kadar sürecek dememişmiydin neyse bak açıkca söyleyeyim her hafta geziimiz var artık sonra söylemedi deme araçta harika olmuş maşallah
kardeş hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş şimdi tam 10 numara oldu geziler ve fotolar harıka bende kaçak olarak çıktım en kısa zamanda halledeceğim evrak işini sen fotolara devam et ben vinçten önce sanırım hidroluk direksiyonu halletmem gerekecek yaylaya çıkarken beni yordu baya kısmet seruvene devam kardeş ben takıpteyim
3 GECE 4 GÜNDÜZ TOROSLAR’DAYIZ..!
1.- Gün 26/08/2010 Saat: 06:00 Mersin’den hareket Çamlıyayla / Suçatın’da çadırlı konaklama.
2.- Gün 1.Gün sonunda karar vereceğiz.
3.- Gün 2. Gün sonunda karar vereceğiz. KATILAN ARAÇ VE KİŞİLER
33 DF 100 Land Rover
Hamdi SEZER – Gazi SEZER – Memet ÖCAL
33 ASK 12 Land Rover
Bora KONUK – Gürcan ÇELİKER
Dost ve arkadaşlara duyurulur. İrtibat : 0 505 6969199 CB FM çağrı kanal 27.215 Mhz - Çayırağası Mobil