KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mesajların içine fotograf yüklemede oluşan sorun hallolmuştur. Mesaj aralarına fotograf yükleme yapılabilmektedir.
Deneme yayınına başlamadan önce yüklenen fotograflar tekrar yüklenmiş görünmekteydi bu sorunda giderildi, bu konuda emeklerinden dolayı Teknik Adminimiz Sedat'a (yol) teşekkür ederim.
Gezi anıları yazanlar için çok büyük kolaylık...
Özellikle metin aralarına fotoğraf yerleştirebilmek bir konuyu canlı anlatabilmek bağlamında çok önemli idi..
Sedat kardeşime teşekkür ediyorum.
Televizyon programımızın yaz dönemi tatiline girmesiyle biraz olsun rahatladım. Bu rahatlıkta da elimden geldiğince var olan sorunları çözmeye çalışıyorum. Bu konudaki anlayışınız için de ben hepinize teşekkür ederim Fotoğraf yükleme sorununu çözmekle beraber fotoğrafları görüntülemek için de yeni bir arayüz ekledim, umarım beğenirsiniz.
Mesajların içine fotograf yüklemede oluşan sorun hallolmuştur. Mesaj aralarına fotograf yükleme yapılabilmektedir.
Deneme yayınına başlamadan önce yüklenen fotograflar tekrar yüklenmiş görünmekteydi bu sorunda giderildi, bu konuda emeklerinden dolayı Teknik Adminimiz Sedat'a (yol) teşekkür ederim.
Pardon. Yanlış söyledim. Windows 7'de "Fotoğrafı mesajın sonuna ekle" nin önündeki "Browse" tuşu çalışmıyor. Sonuçta Win 7 de fotoğraf yüklenmiyor. Bilginize.
Desktop bilgisayarımda kullandığım işletim sistemi Windows 7 64bit. Internet Explorer 9 64bit sürümünü kullanıyorum. Bu konfigürasyonda resim yüklenmiyor. Bugün Mozilla Nightly 64Bit for Windows 7 sürümünü indirdim ve resimleri çok rahat yükleyebiliyorum. Bilginize.
Sorun forumdan veya işletim sisteminizden değil, tarayıcınızdan veya tarayıcı ayarlarınızdan kaynaklanıyor. Eğer sorun devam ederse tarayıcı ayarlarınızı "varsayılana geri getir" yaparak düzeltebilirsiniz.